Watch Dogs 2, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2016
Watch Dogs 2, anunţat oficial

După o perioadă de teasing, Ubisoft a dezvăluit în mod oficial Watch Dogs 2, continuarea unui joc care a promis foarte mult, însă nu a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Echipa producătoare promite că a înţeles lecţia oferită de primul Watch Dogs, cel de-al doilea joc al seriei fiind conceput în funcţie de feedback-ul lăsat de fani.

Aflat în dezvoltare de doi ani de zile, Watch Dogs 2 va relua tema şubrezimii securităţii şi a vieţii private în societatea informatizată din ziua de azi, când cultura hacking-ului a devenit mai prezentă ca niciodată. De această dată, acţiunea va avea loc în San Francisco, metropola de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii adoptând la rândul său ctOS 2.0, sistemul de operare ce stă în spatele întregii infrastructuri a oraşului.

Jucătorii vor intra în pielea unui nou personaj principal, Marcus Holloway, acuzat pe nedrept de algoritmii ctOS 2.0 de o crimă pe care nu a comis-o. În încercarea de a-şi demonstra nevinovăţia şi de a stopa ctOS 2.0, Marcus recurge la hacking, posibilităţile oferite de Watch Dogs 2 în acest sens urmând să fie mult extinse faţă de primul joc al seriei. Jucătorii vor putea să manipuleze atât elementele ce ţin de infrastructura oraşului (drone, maşini, macarele, roboţi de securitate etc.), cât şi pe fiecare cetăţean în parte.

Nu va lipsi nici multiplayer-ul din Watch Dogs 2, jucătorii urmând să aibă posibilitatea să se grupeze în echipe de hackeri pentru a îndeplini misiuni în modul de joc cooperativ. Mediul de joc va fi vast, străzile din San Francisco, acoperişurile clădirilor din Oakland sau birourile pionierilor epocii computerizate din Silicon Valley promiţând să fie perfecte pentru a scoate în evidenţă abilităţile de parkour ale lui Marcus.

Pe lângă varianta standard a jocului, Watch Dogs 2 va fi disponibil şi în câteva ediţii speciale: Deluxe Edition (cu copertă specială, hartă a oraşului San Francisco, litografii şi un Deluxe Pack cu bonusuri digitale), Gold Edition (cu Deluxe Pack şi Season Pass), San Francisco Edition (cu ambalaj de colecţie, conţinutul din editia Deluxe, figurină cu Marcus şi autocolante pentru laptop), DedSec Collector’s Case (disponibil exclusiv prin Uplay Shop, va include tot conţinutul ediţiei Gold, plus obiecte colecţionabile DeadSec, figurină Marcus, eşarfa şi şapca lui Marcus, precum şi o carte de 64 de pagini cu artwork-uri) şi Wrench Junior Robot Collector’s Pack (disponibil de asemenea exclusiv prin intermediul Uplay Shop, va include tot conţinutul din ediţia Gold, precum şi un robot de 20cm Wrench Junior, funcţional şi controlabil prin intermediul unei aplicaţii pentru iPhone sau Android).

Toţi cei care plasează o precomandă pentru oricare dintre ediţiile Watch Dogs 2 vor primi, ca bonus, o misiune suplimentară – Zodiac Killer – în care trebuie oprit un ucigaş în serie, imitator al celebrului Zodiac Killer. Pentru a-şi atinge obiectivul, jucătorii vor fi nevoiţi să decodeze mesajele criptate lăsate de ucigaş, recompensa pentru finalizarea misiunii urmând să fie un costum exclusiv pentru Marcus.

Watch Dogs 2 va fi lansat pe 15 noiembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. O demonstraţie de gameplay din Watch Dogs 2 va fi prezentată în cadrul conferinţei de presă pe care Ubisoft o va susţine la E3 2016.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2Watch Dogs 2

Watch Dogs 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News