Watch Dogs 2 beneficiază acum de o versiune trial gratuită

Autor: Cosmin Aionita | 18.01.2017
Watch Dogs 2 beneficiază acum de o versiune trial gratuită

Ubisoft a anunţat că nehotărâţii vor putea încerca, complet gratuit, o versiune trial a jocului Watch Dogs 2. Momentan, acest trial este disponibil acum doar pentru PlayStation 4, prin intermediul PlayStation Store, însă va fi lansat pe 24 ianuarie 2017 şi pentru consola Xbox One. Începând cu aceeaşi dată, primul pachet suplimentar pentru Watch Dogs 2 – T-Bone Content Bundle – va fi disponibil pentru versiunile de Xbox One şi PC ale jocului.

Aspectul cu adevărat interesant legat de această versiune trial este că va oferi întregul conţinut al jocului complet Wach Dogs 2, incluzând mediul de joc open world din San Francisco, misiunile principale şi secundare, precum şi componenta multiplayer cu trei moduri de joc: Hacking Invasion, Bounty Hunter şi Co-op pentru doi jucători (veţi avea nevoie de un abonament PS Plus sau Xbox Live Gold activ pentru a accesa componenta multiplayer), restricţionat însă la o durată de joc de doar trei ore.

Fiind vorba de întregul conţinut din Watch Dogs 2, jucătorii vor putea opta pentru un upgrade către versiunea completă a jocului, astfel fiind eliminată limita de 3 ore de joc. Salvările din versiunea trial sunt compatibile cu varianta finală a jocului, progresul putând fi reluat din acelaşi loc dacă se optează pentru upgrade. Mai multe detalii despre această versiune trial pentru Watch Dogs 2 pot fi găsite aici.

Watch Dogs 2 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News