Watch Dogs 2 – DLC-ul Human Conditions, disponibil săptămâna aceasta

Autor: Cosmin Aionita | 20.02.2017
Watch Dogs 2 - DLC-ul Human Conditions, disponibil săptămâna aceasta

Ubisoft a dezvăluit ca DLC-ul Human Conditions, cel de-al doilea pachet de conţinut suplimentar inclus în Season Pass-ul jocului Watch Dogs 2, va fi disponibil pentru PlayStation 4 începând de mâine, 21 februarie 2017. În schimb, posesorii versiunilor de Xbox One sau PC ale jocului vor mai avea de aşteptat până pe 23 martie, atunci când acest pachet DLC îşi va face apariţia şi pentru aceste două platforme.

Human Conditions va adăuga aventurii lui Marcus Holloway nu mai puţin de trei mini campanii noi, fiecare dintre acestea fiind compuse din mai multe misiuni. După cum puteţi vedea şi în clipul de mai sus, noul DLC va oferi şi întâlniri cu personaje din trecutul seriei Watch Dogs.

DLC-ul Human Conditions pentru Watch Dogs 2 va fi lansat pe 21 februarie 2017 pentru PlayStation 4, versiunile pentru Xbox One şi PC fiind aşteptate pe 23 martie. Human Conditions este inclus în Season Pass-ul pentru Watch Dogs 2, ce poate fi achiziţionat la un preţ de 180 lei (PlayStation Store) sau 39,99€ (pe Steam sau Uplay).

Watch Dogs 2 este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2Watch Dogs 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News