Watch Dogs 2 primeşte un nou trailer laudativ

Autor: Cosmin Aionita | 28.11.2016
Watch Dogs 2 primeşte un nou trailer laudativ

În ajunul lansării lui Watch Dogs 2 pe PC, jocul celor de la Ubisoft a primit un nou trailer, acesta scoţând în evidenţă calificativele primite de acest titlu de la diverse publicaţii de profil. Vă reamintim că Watch Dogs 2 pentru PC va include următoarele tehnologii NVIDIA: HBAO+, care oferă umbre mai realiste şi mult îmbunătăţite; TXAA, metodă de antialiasing cu ajutorul căreia imaginile devin mai clare; HFTS + PCSS, pentru umbre mai realiste şi Ansel, pentru capturi de ecran trimidensionale. Cerinţele de sistem pot fi consultate aici.

Acţiunea din Watch Dogs 2 are loc în San Francisco, metropola de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii adoptând la rândul său ctOS 2.0, sistemul de operare ce stă în spatele întregii infrastructuri a oraşului.

Jucătorii intră în pielea lui Marcus Holloway, acuzat pe nedrept de algoritmii ctOS 2.0 de o crimă pe care nu a comis-o. În încercarea de a-şi demonstra nevinovăţia şi de a stopa ctOS 2.0, Marcus recurge la hacking, posibilităţile oferite de Watch Dogs 2 în acest sens fiind mult extinse faţă de primul joc al seriei. Jucătorii au posibilitatea să manipuleze atât elementele ce ţin de infrastructura oraşului (drone, maşini, macarele, roboţi de securitate etc.), cât şi pe fiecare cetăţean în parte.

Mediul de joc va fi vast, străzile din San Francisco, acoperişurile clădirilor din Oakland sau birourile pionierilor epocii computerizate din Silicon Valley par a fi perfecte pentru a scoate în evidenţă abilităţile de parkour ale lui Marcus.

Watch Dogs 2 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC îşi va face apariţia mâine, 29 noiembrie 2016.

Watch Dogs 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News