Watch Dogs 2 – trailer umoristic venit după lansare

Autor: Cosmin Aionita | 17.11.2016
Watch Dogs 2 - trailer umoristic venit după lansare

Ne-am obişnuit să admirăm trailere live action (realizate cu ajutorul actorilor reali) înainte de lansările unor jocuri, şi nu după apariţia acestora pe piaţă. Ei bine, Ubisoft se pare că nu joacă după aceste reguli, oferind un astfel de material pentru Watch Dogs 2 abia acum; din fericire, avem parte de o abordare umoristică şi de apariţia-surpriză a actorului Charlie Sheen.

Acţiunea din Watch Dogs 2 are loc în San Francisco, metropola de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii adoptând la rândul său ctOS 2.0, sistemul de operare ce stă în spatele întregii infrastructuri a oraşului.

Jucătorii intră în pielea lui Marcus Holloway, acuzat pe nedrept de algoritmii ctOS 2.0 de o crimă pe care nu a comis-o. În încercarea de a-şi demonstra nevinovăţia şi de a stopa ctOS 2.0, Marcus recurge la hacking, posibilităţile oferite de Watch Dogs 2 în acest sens fiind mult extinse faţă de primul joc al seriei. Jucătorii au posibilitatea să manipuleze atât elementele ce ţin de infrastructura oraşului (drone, maşini, macarele, roboţi de securitate etc.), cât şi pe fiecare cetăţean în parte.

Mediul de joc va fi vast, străzile din San Francisco, acoperişurile clădirilor din Oakland sau birourile pionierilor epocii computerizate din Silicon Valley par a fi perfecte pentru a scoate în evidenţă abilităţile de parkour ale lui Marcus.

Watch Dogs 2 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC îşi va face apariţia pe 29 noiembrie.

Watch Dogs 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News