Watch Dogs bate recorduri şi este recreat în GTA IV

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2014
Watch Dogs bate recorduri şi este recreat în GTA IV

Veşti bune din cadrul Ubisoft: publisher-ul este extrem de încântat de performanţa realizată de Watch Dogs în prima săptămână pe rafturile magazinelor de profil. Jocul celor de la Ubisoft Montreal s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în doar o săptămână de la lansare, devenind astfel cel mai bine vândut titlu bazat pe un nou IP (joc original, care nu continuă o serie deja existentă) din istorie.

Watch Dogs nu s-a bucurat doar de succes comercial, suscitând un interes deosebit şi în rândul gamerilor cu inclinaţii artistice. Un astfel de fan, ce activează sub numele de scenă RavenestR1, a recreat cel mai nou trailer pentru Watch Dogs cu ajutorul mai vechiului Grand Theft Auto IV. Iată ce a ieşit:

Watch Dogs a fost lansat pe 27 mai 2014 pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Versiunea pentru Nintendo Wii U a jocului este realizată de studioul Ubisoft Bucureşti şi va fi lansată în această toamnă. Reveniţi pe Go4games în următoarele zile pentru un review complet al jocului Watch Dogs.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News