Watch Dogs bate recorduri şi este recreat în GTA IV

Autor: Cosmin Aionita | 04.06.2014
Watch Dogs bate recorduri şi este recreat în GTA IV

Veşti bune din cadrul Ubisoft: publisher-ul este extrem de încântat de performanţa realizată de Watch Dogs în prima săptămână pe rafturile magazinelor de profil. Jocul celor de la Ubisoft Montreal s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în doar o săptămână de la lansare, devenind astfel cel mai bine vândut titlu bazat pe un nou IP (joc original, care nu continuă o serie deja existentă) din istorie.

Watch Dogs nu s-a bucurat doar de succes comercial, suscitând un interes deosebit şi în rândul gamerilor cu inclinaţii artistice. Un astfel de fan, ce activează sub numele de scenă RavenestR1, a recreat cel mai nou trailer pentru Watch Dogs cu ajutorul mai vechiului Grand Theft Auto IV. Iată ce a ieşit:

Watch Dogs a fost lansat pe 27 mai 2014 pentru PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 şi Xbox 360. Versiunea pentru Nintendo Wii U a jocului este realizată de studioul Ubisoft Bucureşti şi va fi lansată în această toamnă. Reveniţi pe Go4games în următoarele zile pentru un review complet al jocului Watch Dogs.