Cum arată efectele de Ray Tracing din Watch Dogs: Legion

Autor: Cosmin Aionita | 09.09.2020
Cum arată efectele de Ray Tracing din Watch Dogs: Legion

Ubisoft și NVIDIA au confirmat ca vor colabora în privința implementării efectelor grafice bazate pe Ray Tracing în viitorul joc Watch Dogs: Legion. Astfel, posesorii de plăci grafice din gamele RTX (seriile GeForce RTX 2000 și 3000 de la NVIDIA) se vor putea bucura de reflexii mult mai realiste în versiunea pentru PC a jocului Watch Dogs: Legion.

Pe lângă efectele bazate pe Ray Tracing, Watch Dogs: Legion pentru PC va oferi suport și pentru tehnologia NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). Pentru a exemplifica rezultatele vizuale ce pot fi atinse cu ajutorul RTX și DLSS, au fost publicate două trailere noi pentru Watch Dogs: Legion, disponibile în continuare, precum și câteva imagini noi din joc, pe  care le puteți admira în galeria atașată.

Fiecare locuitor al Londrei poate fi un erou

În Watch Dogs: Legion, povestea nu se va rezuma la un singur erou principal: jucătorii vor putea să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste și propriile abilități speciale, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricțiilor impuse de autorități.

Acțiunea urmează să fie plasată într-o versiune post-Brexit a Londrei, în viitorul apropiat. Societatea, politica, tehnologia și influențele culturilor străine au schimbat pentru totdeauna fața capitalei Marii Britanii, orașul devenind una dintre cele mai supravegheate metropole ale lumii din punct de vedere tehnologic.

Și pe consolele next-gen vom beneficia de Ray Tracing

Watch Dogs: Legion va fi lansat pe 29 octombrie 2020, în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Google Stadia.

Nu în ultimul rând, Watch Dogs: Legion va beneficia și de ediții next-gen pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X, ce vor fi gratuite pentru cei care achiziționează jocul pentru PlayStation 4, respectiv Xbox One. Aceste variante vor include îmbunătățiri precum efecte grafice bazate pe Ray Tracing și feedback haptic (acesta din urmă în cazul versiunii pentru PS5).

Watch Dogs Legion Ray Tracing

Sursa: NVIDIA GeForce YouTube, Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News