Watch Dogs PC va necesita Uplay

| 08.04.2014
Watch Dogs PC va necesita Uplay

În cazul în care nu v-aţi săturat încă de noutăţi legate de Watch Dogs, astăzi avem o nouă astfel de veste: după ce au tăiat elanul multora, anunţând cerinţele de sistem pentru Watch Dogs, acum se pare că Ubisoft sunt hotărâţi să îndrepte publicul către ediţiile pentru console ale jocului, confirmând că versiunea pentru PC va funcţiona doar prin intermediul Uplay.

Cu alte cuviente, chiar dacă aveţi jocul achiziţionat prin intermediul unui alt sistem de distribuţie digitală (cum ar fi Steam), acesta va porni şi interfaţa Uplay atunci când va fi rulat. Simultan, am primit şi un nou material video promoţional pentru Watch Dogs, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Watch Dogs este un joc open-world modern, acţiunea desfăşurându-se într-o replică a oraşului Chicago, a cărui întreagă infrastructură este controlată de un sistem de operare ce poate fi accesat şi folosit în avantajul eroului principal. Nu vor lipsi operaţiunile de hacking, dialogurile extinse şi nici secvenţele de acţiune şi parkour.

Watch Dogs va fi lansat pe 27 mai 2014 , pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One.

Watch Dogs

Urmărește Go4Games.ro pe Google News