Watch Dogs – veşti încurajatoare despre versiunea pentru PC

| 22.05.2014
Watch Dogs - veşti încurajatoare despre versiunea pentru PC

Lăsând la o parte popularitatea de care se bucură Watch Dogs, noul titlu al celor de la Ubisoft Montreal a creat şi foarte multe controverse, mai ales în ceea ce priveşte cerinţele de sistem pentru ediţia de PC a jocului. Cerinţele minime, ce menţionează un procesor quad core şi nu mai puţin de 6GB de memorie RAM, au creat nelinişte în rândul gamerilor, apărând tot felul de întrebări legata de o eventuală optimizare defectuasă a versiunii pentru PC.

Din fericire, dracul pare ca nu este atât de negru, mai multe surse care au primit acces la versiuni pentru review ale jocului menţionând faptul că Watch Dogs rulează şi pe sisteme echipate cu doar 4GB de memorie RAM.

Watch Dogs

Acest aspect a fost confirmat şi de către Jonathan Morin, directorul de creaţie al jocului, care a recunoscut că nu există limitări artificiale care să împiedice computerele cu 4GB de RAM să ruleze jocului (cum a fost cazul lui Call of Duty: Ghosts), însă Watch Dogs nu va rula prea fericit în aceste condiţii (se va apela deranjant de mult la memoria virtuală plasată pe hard disk). În continuare Ubisoft recomandă minimum 6GB de memorie RAM pentru a rula jocul corespunzător.

De asemenea, tot prin intermediul Twitter, Jonathan Morin a dezvăluit că nivelul de detalii grafice la care vor rula versiunile de PlayStation 4 şi Xbox One ale lui Watch Dogs va fi echivalent cu setarea High Detail din versiunea pentru PC. Diferenţele vor fi făcute de rezoluţii (900p şi 792p pe PS4, respectiv Xbox One) şi de limitările de framerate (doar 30fps pe console). Pe lângă framerate-ul şi rezoluţiile superioare, versiunea pentru PC a jocului va beneficia şi de o serie de tehnologii NVIDIA exclusive.

Watch Dogs

Watch Dogs va fi lansat pe 27 mai 2014, pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One şi Xbox 360.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News