We Were Here Forever, o nouă aventură concepută special pentru co-op

Autor: Cosmin Aionita | 11.03.2021
We Were Here Forever, o nouă aventură concepută special pentru co-op

Total Mayhem Games a dezvăluit We Were Here Forever, un nou joc dezvoltat în jurul conceptului de abordare co-op, absolut necesară pentru a progresa. We Were Here Forever este dezvoltat pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, precum și pentru PC, și urmează să fie lansat în cel de-al patrulea trimestru al acestui an.

Jucătorii vor intra în rolurile a doi exploratori din Antarctica, ce se regăsesc în mijlocul unui mister legat de Castle Rock. Cei doi vor fi separați în majoritatea timpului, vor avea de explorat zone diferite, iar fiecare puzzle va necesita colaborarea în echipă pentru a putea fi rezolvat.

Puzzle-uri asimetrice și o atmosferă apăsătoare

Aceste enigme sunt concepute într-un mod asimetric, cei doi participanți la joc urmând să fie nevoiți să comunice între ei, să ofere detalii despre mediul înconjurător și să determine împreună cum vor proceda. Iar aceste discuții se vor purta printr-un sistem de walkie-talkies, cu care fiecare dintre protagoniști este înzestrat.

Pe lângă elementele de adventure gândit special pentru modul co-op, puzzle-urile asimetrice și comunicarea prin walkie-talkie, noul joc al celor de la Total Mayhem Games promite și o atmosferă apăsătoare, amplificată de unele decoruri de-a dreptul sinistre, de veritabil thriller, ce-i va ține pe jucători într-o stare de suspans continuu.

We Were Here Forever este așteptat în cel de-al patrulea trimestru al anului 2021, urmând să fie lansat pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, precum și pentru PC, prin intermediul Steam.

We Were Here Forever

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News