White Night, un horror stilat, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 04.03.2015
White Night, un horror stilat, disponibil acum

Iată că Activision nu se ocupă doar cu Call of Duty şi Destiny, după cum ne-au obişnuit în ultima vreme: cunoscutul publisher îşi îndreaptă atenţia şi către jocuri de calibru mai mic, însă cel puţin la fel de interesante. Este vorba despre White Night, un joc horror ceva mai deosebit, dezvoltat de echipa independentă de la OSome Studio.

Ce face însă White Night atât de special în peisajul actual al jocurilor survival horror? În primul rând, privind trailer-ul de mai sus, realizezi ca White Night foloseşte un stil artistic aparte, alb-negru, care creşte serios tensiunea generată de acest joc, mediul înconjurător putând fi dezvăluit în totalitate doar prin intermediul luminii. Pe lângă descoperirea mediului de joc şi a secretelor ascunse, lumina are şi darul de a proteja protagonistul de ameninţările ce îşi fac veacul în întuneric.

White Night pleacă de la o premisă clasică: izolat într-un conac aparent părăsit, personajul principal trebuie să exploreze fiecare ungher în încercarea de a dezlega misterele casei şi de a goni spiritele malefice ce o bântuie. Atmosfera jocului este întregită de influenţe de film noir, precum şi de efecte sonore, muzica şi voci ce aduc aminte de epoca de aur a muzicii jazz.

White Night este disponibil acum în format digital prin intermediul Steam pe Windows PC, Mac şi Linux, precum şi prin PlayStation Network pentru PlayStation 4. Pe 6 martie 2015, White Night va fi lansat şi pentru Xbox One, prin intermediul Xbox Games Store.

White Night

White NightWhite Night

White NightWhite Night

Urmărește Go4Games.ro pe Google News