Wonderbook: Book of Spells, primul joc de PS3 complet localizat în limba română

| 14.11.2012
Wonderbook: Book of Spells, primul joc de PS3 complet localizat în limba română

Sony Computer Entertainment a lansat pe piaţa din România un nou accesoriu pentru PlayStation 3 – cartea Wonderbook, precum şi un prim titlu dezvoltat integral pentru acest periferic: Book of Spells, produs de studiourile SCE Londra.

Prin intermediul Wonderbook, Book of Spells transformă mediul înconjurător într-un loc magic cu ajutorul realităţii augmentate. Book of Spells este primul produs rezultat din parteneriatul dintre Sony şi Pottermore, website-ul gratuit al autoarei cărţilor Harry PotterJ. K. Rowling.

Cu ajutorul celor mai noi poveşti de J.K. Rowling, Wonderbook: Book of Spells prinde viaţă pe măsură ce este parcursă şi permite utilizatorilor să facă vrăji, transformând controller-ul PlayStation Move într-o veritabila baghetă magică. Astfel, întocmai ca un elev al celebrei şcoli Hogwarts, fiecare jucător poate porni într-o călătorie fantastică, la sfârşitul căreia magia şi arta de a face vrăji nu vor mai ascunde secrete.

Mai mult, parcurgerea unui astfel joc este mai simplă ca oricând, Book of Spells marcând o premieră pentru România: este primul joc video dedicat consolelor complet localizat în limba română (pornind de la texte, trecând prin dialogurile vorbite şi ajungând până la secvenţele cinematice).

Book of Spells nu este însă decât primul joc disponibil pentru Wonderbook. Cartea va aduce la viaţă o mie de alte poveşti, o nouă serie de experienţe şi aventuri de explorat, cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentată. Prin intermediul camerei video PlayStation Eye lumea din jur se va transforma, urmând jocuri noi, printre care „Walking with Dinosaurs” de la BBC, un parteneriat cu Disney şi un nouă poveste cu detectivi, Diggs Nightcrawler.

Wonderbook: Book of Spells este disponibil în magazinele din România în următoarele variante:

• Pachet Wonderbook şi Book of Spells – 169 RON

• Pachet Wonderbook + Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller) – 369 RON

• Pachet Wonderbook + Book of Spells + PlayStation Eye (camera) + PlayStation Move (controller) + consola PlayStation 3 cu spaţiu de stocare de 12 GB – 1349 RON

Wonderbook Book of Spells

Urmărește Go4Games.ro pe Google News