Worms Revolution Gold Edition, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 28.12.2022
Worms Revolution Gold Edition, joc gratuit oferit de GOG
Foto: Team 17

Good Old Games (GOG.com) continuă campania de reduceri aferente sezonului sărbătorilor de iarnă. Astfel, până pe 2 ianuarie 2022, pe GOG veți găsi peste 4500 de jocuri la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de iarnă de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă încă un joc gratuit – Worms Revolution Gold Edition –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Worms Revolution

Worms Revolution modernizează conceptul Worms prin introducerea unor facilități precum: un sistem de clase de viermi, apa dinamică pe post de armă și includerea unor obiecte cu fizică proprie. Worms: Revolution beneficiază de un engine 3D, iar toate obiectele prezente în joc sunt tridimensionale. Cu toate acestea, efectul 3D este pur cosmetic, căci luptele se petrec tot într-un plan bidimensional.

Atenție însă: Worms Revolution Gold Edition mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 52 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News