Yakuza: Kiwami 2 soseşte la sfârşitul verii pe PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 22.03.2018
Yakuza: Kiwami 2 soseşte la sfârşitul verii pe PlayStation 4

După succesul înregistrat cu Yakuza Kiwami (remake-ul primului joc din seria Yakuza), SEGA a anunţat că va aplica acelaşi tratament şi pentru Yakuza 2, titlu lansat iniţial pe PlayStation 2. Astfel, Yakuza: Kiwami 2 este aşteptat la sfârşitul verii acestui an, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

În Yakuza: Kiwami 2, eroul seriei Kazuma Kiry, supranumit şi The Dragon of Dojima, va avea de înfruntat o nouă provocare reprezentată de periculosul Ryuji Goda, la rândul său cunoscut drept The Dragon of Kansai. O va face însă cu stil, producătorii promiţând că vechiul joc a fost refăcut în întregime cu ajutorul motorului grafic Dragon Engine, acelaşi folosit şi pentru noul Yakuza 6: The Song of Life. Toate secvenţele cinematice şi liniile de dialog au fost reînregistrate pentru a completa cât mai bine prezentarea Full HD a jocului.

Yakuza: Kiwami 2 va fi lansat, în exclusivitate pentru PlayStation 4, pe 28 august 2018, la un preţ recomandat echivalent cu 49,99$. Jocul va fi disponibil atât în format digital, cât şi fizic, iar precomenzile vor fi livrate într-un ambalaj metalic de tip Steelbook.

Yakuza Kiwami 2

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News