Alliance, NiP, FPX și Heretics s-au calificat pentru turneul VCT EU Masters

Autor: Vlad Ionescu | 23.02.2021
Alliance, NiP, FPX și Heretics s-au calificat pentru turneul VCT EU Masters

După o mulțime de meciuri de Valorant foarte echilibrate, patru echipe europene s-au calificat la primul eveniment VCT EU Masters. Alliance, Ninjas in Pyjamas, FunPlus Phoenix și Team Heretics așteaptă încă patru echipe europene care să li se alăture la unul dintre cele mai populare turnee din scena competitivă eSports a titlului celor de la Riot Games.

Pentru Alliance, apariția lor în Valorant a decurs foarte bine. Doar la al doilea eveniment împreună, au învins Team Liquid în drum spre un loc la Masters. Seria lor împotriva Wave a fost mai aproape decât o indică scorul de 2-0, deoarece au avut nevoie de patru prelungiri în a doua hartă (Haven) pentru a ieși din Challengers 1. De asemenea, Ninjas in Pyjamas au început noul an puternic. În seria de Challenger-uri, echipa a învins cea mai apreciată echipă din Europa, G2 Esports. Challenger 2 lor a fost un meci foarte spectaculos, în care au învins G2 în doar două hărți, comparativ cu trei anterior.

O mulțime de meciuri echilibrate și spectaculoase!

Singura partidă a evenimentului principal Challenger 2 care s-a disputat pe trei hărți a fost cea dintre FunPlus Phoenix și Fnatic. Ambele echipe au câștigat proprile opțiuni de hartă, Fnatic pe Bind și FPX pe Split. Acest lucru a forțat o confruntare pe Haven, unde Dmitriy „dimasick” Matvienko a ales personajul Cypher, remarcându-se grație celor 28 de kill-uri ale sale.

Vestea bună pentru cele patru echipe care au pierdut este că nu vor fi nevoite să se întoarcă în rundele de calificare deschisă. Wave Esports, G2, Fnatic și OG vor avea locuri asigurate la evenimentul principal Challengers 3. Există încă o mulțime de organizații renumite în calificarea deschisă, inclusiv Liquid, Guild Esports și Team Vitality. Evenimentul principal pentru EU Challengers 3 se desfășoară în perioada 6-7 martie.

Sursa: Valorant News, LaneFlare.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News