Când va începe grupa a 5-a din cadrul turneului Call of Duty League

Autor: Vlad Ionescu | 29.06.2021
Când va începe grupa a 5-a din cadrul turneului Call of Duty League

Liga Call of Duty a reușit să devină una dintre cele mai apreciate competiții din eSports, acest lucru datorându-se atât numărului mari de telespectatori, cât și sponsorilor. Call of Duty League a dezvăluit astăzi programul etapei a cincea, care va începe pe data de 8 iulie.

Evenimentul va avea o întârziere de aproximativ o săptămână fața de programul inițial, anunțat în iarna trecută. Totuși, acest lucru nu pare să afecteze echipele participante. Amânarea va oferi echipelor încă o săptămână de pregătire înainte de a cincea și ultima fază a grupelor. Trei locuri în Campionatul CDL de final de sezon rămân, fără ca nicio echipă să fie eliminată oficial din dispută. Cu toate acestea, va fi dificil pentru oricare dintre cele patru echipe inferioare, Los Angeles Guerrillas, Paris Legion, London Royal Ravens și Seattle Surge, să se califice totuși pentru eveniment.

Fiecare echipă va juca cinci meciuri round-robin în faza grupelor înainte de a avansa la turneul Major final din sezon, cu premii de 500.000$. O etapă perfectă a grupelor și un turneu major ar însemna pentru o echipă 125 de puncte CDL. Etapa a cincea va începe pe 8 iulie.

Spre deosebire de sezonul trecut, fiecare echipă va fi implicată în fiecare Home Series. În timp ce unele echipe vor juca încă un meci de grupă față altele într-o săptămână, fiecare echipă va juca cinci meciuri. Trei evenimente Home Series și un Major, un turneu cu dublă eliminare, alcătuiesc o etapă.

În total, există cinci etape pe tot parcursul sezonului, ceea ce înseamnă că vor avea loc 15 evenimente Home Series și cinci Majors înainte de Playoff-urile CDL de 2,5 milioane de dolari. Toate partidele ale acestui sezon de Call of Duty League vor fi transmise exclusiv pe canalul de YouTube al organizatorilor.

Sursa: Call of Duty eSports Fandom

Urmărește Go4Games.ro pe Google News