Ce periferice și hardware folosește jucătorul profesionist Tarik

Autor: Vlad Ionescu | 17.03.2021
Ce periferice și hardware folosește jucătorul profesionist Tarik

Tarik „tarik” Celik este unul dintre cei mai renumiți jucători de CS:GO din regiunea nord-americană, gamer-ul reprezentând organizația Evil Geniuses, plasată pe locul 14 în clasamentul general HTLV. Cu determinare și consecvență, tarik și-a găsit repede calea spre succes, devenind foarte apreciat în scena de eSports. Când nu participă la diferite competiții și turnee majore, jucătorul se ocupă de partea de streaming, acolo unde intereacționează cu fanii și îi învață diferite tactici de joc.

Deși tarik s-a implicat în scena sporturilor electronice încă din anul 2013, gamerul a reușit abia în anul 2018 să devină „un nume” în CS:GO. Tarik și-a asigurat un loc în legendara echipă Cloud9, alături de Stewie2K, Skadoodle și autimatic, cucerind torfeul ELEAGUE Major: Boston. Pentru acel turneu, Tarik a fost încoronat drept MVP (cel mai bun jucător) al evenimentului. A fost prima victorie majoră pentru p echipă nord-americană după aproape 12 ani. Celik a devenit astfel unul dintre “salvatorii” regiunii, popularitatea sa crescând considerabil.

Ce periferice și ce hardware folosește jucătorul profesionist de CS

Cu o medie de peste 4.000 de privitori de fiecare dată când intră în direct pe Twitch, tarik este unul dintre principalii streamer ce ar trebui urmăriți dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de CS. Evident, configurarea lui Tarik joacă un rol esențial, inclusiv perifericele și hardware-ul folosit. Jucătorii profesioniști tind să petreacă ore întregi perfecționându-și configurația, deoarece se străduiesc să-și aducă jocul la cel mai inalt nivel în fiecare meci.

Mouse: Razer Viper Ultimate

Mouse pad: Razer Gigantus V2

Tastatură: Razer Huntsman Mini Mechanical Keyboard

Căști: Razer Kraken X

Monitor: BenQ Zowie XL2546

Placă video: ASUS NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti

Procesor: Intel Core i9-9900K

Microfon: Audio-Technica AT2020

Suport microfon: RODE PSA1 Swivel Mount Studio Microphone Boom Arm

Sursa: HLTV, ProSettings.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News