Ce setări folosește FalleN, liderul echipei Team Liquid de CSGO

Autor: Vlad Ionescu | 27.02.2021
Ce setări folosește FalleN, liderul echipei Team Liquid de CSGO

Gabriel „FalleN” Toledo a avut o carieră lungă și productivă în scene profesionistă de Counter-Strike. Considerat unul dintre cei mai buni jucători AWPer, brazilianul a concurat din 2005 în mai multe versiuni ale jocului, devenind astfel unul dintre cei mai apreciați gameri din lume.

Activând în cadrul scenei competitive din Brazilia, FalleN și-a făcut un nume în Counter-Strike 1.6 și Source. Chiar și așa, abia în CS:GO a reușit să își găsească succesul, făcând istorie alături de echipa Luminosity Gaming. FalleN a obținut peste 1 milion de dolari din premii, în mare parte grație celor două turnee majore câștigate în 2016. Cu Luminosity și SK Gaming, Toledo a câștigat Campionatul Major MLG: Columbus și ESL One: Koln, devenind astfel unul dintre puținii jucători profesioniști care au obținut aceste două trofee.

În 2021, după un stagiu de doi ani cu organizația braziliană MIBR, FalleN a semnat cu Team Liquid din America de Nord, înlocuindu-l pe Russel „Twistzz” Van Dulken. Veteranul brazilian a preluat un rol de conducere și își propune să aducă echipa în topul clasamentului HLTV.

În prezent, Team Liquid se clasează pe locul 5 mondial, având o rată a victoriilor de 62%, dintr-un total de 883 de meciuri disputate, echipa reușind să înregistreze cinci victorii în ultimele etape de eSports. Organizația este calificată în semifinala unuia dintre cele mai mari turnee de Counter-Strike: IEM Katowice 2021. Fondul de premiere pentru acest turneu este de 1 milion de dolari, la competiție participând exclusiv cele mai bune echipe ale lumii. Pentru a ajunge în această etapă a competiției, TL au învins echipe de top precum MIBR, OG, FaZe, Team Vitality și NaVi.

Iată setările folosite de FalleN în CSGO:

Crosshair

  • cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -2; cl_crosshairsize 4; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 1; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 1;

Viewmodel

  • viewmodel_fov 60; viewmodel_offset_x 1; viewmodel_offset_y 1; viewmodel_offset_z -1; viewmodel_presetpos 1; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.75; viewmodel_recoil 1; cl_righthand 0;

CL_BOB

  • cl_bob_lower_amt 21; cl_bobamt_lat 0.4; cl_bobamt_vert 0.25; cl_bobcycle 0.98;

FalleN

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News