Ce setări și configurație folosește Twistzz, jucătorul profesionist de Counter-Strike

Autor: Vlad Ionescu | 04.01.2021
Ce setări și configurație folosește Twistzz, jucătorul profesionist de Counter-Strike

De-a lungul cariere sale de cinci ani în scena competitivă de Counter-Strike, Russel „Twistzz” Van Dulken a reușit să devină, de la un simplu gamer, unul dintre cei mai apreciați jucători de eSports din America de Nord. În prezent, jucătorul profesionist este liber de contract și nu reprezintă nicio organizație de CSGO.

De la sosirea în echipa de Counter-Strike a Team Liquid, în anul 2017, Twistzz a reușit să obțină o mulțime de trofee și de premii, devenind astfel unul dintre cei mai eficienți si talentați jucători de CSGO. Per total, jucătorul a reușit să obțină nu mai puțin de 816.000 USD, învingând echipe de top precum NaVi, OG, FaZe Clan și multe altele. Team Liquid se află pe locul 11 în lume, cu o rată a victoriilor de 62%, dintr-un total de 871 de meciuri disputate, Cache și Inferno fiind cele mai productive hărți pentru organizație. După ce a pierdut marea finală din cadrul evenimentului IEM XV Global Challenge, Twistzz a luat decizia de a părăsi echipa pe care a reprezentat-o timp de 3 ani. Organizația s-a mișcat rapid și a reușit să îi găsească un înlocuitor foarte bun, FalleN semnând un contract cu Team Liquid.

Deși momentan nu există nicio informație cu privire la viitoarea echipă pe care Twistzz o va reprezenta, suntem siguri că jucătorul va reveni cât de curând în scena profesionistă de eSports. Următorul eveniment major de Counter-Strike se va desfășura în perioada 18-24 ianuarie 2021, fondul de premiere fiind de 1 milion de dolari.

Setările in-game ale lui Twistzz

Twistzz Counter-Strike

Twistzz Counter-Strike

Twistzz Counter-Strike

Țintă & viewmodel 

  • cl_crosshair_drawoutline 1; cl_crosshair_outlinethickness 1; cl_crosshairalpha 200; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshaircolor_b 0; cl_crosshaircolor_g 255; cl_crosshaircolor_r 0; cl_crosshairdot 0; cl_crosshairgap -2; cl_crosshairsize 2; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairthickness 1;
  • viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1;

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News