Ce setări folosește s1mple, unul dintre cei mai buni jucători de Counter-Strike: Global Offensive

Autor: Vlad Ionescu | 11.06.2021
Ce setări folosește s1mple, unul dintre cei mai buni jucători de Counter-Strike: Global Offensive
Foto: StarLadder

Scena de eSports este una foarte dinamică și spectaculoasă, iar acest lucru se datorează în mare parte jucătorilor profesioniști. Gamerii ajunși la un nivel competitiv de Counter-Strike ajung să câștige chiar și sute de mii de euro anual, iar acest aspect a reușit să motiveze mulți jucători să treacă la nivelul următorul în sporturile electronice. În articolul de astăzi vom discuta despre s1mple, unul dintre cei mai buni jucători de Counter-Strike: Global Offensive.

Pe lângă un stil de joc foarte inteligent și agresiv, s1mple este recunoscut și pentru personalitatea sa. Deși considerat de foarte mulți jucători profesioniști ca fiind toxic în joc, s1mple este un adevărat lider. A demonstrat asta în nenumărate rânduri pentru Natus Vincere, echipă alături de care a reușit să obțină foarte multe trofee, precum și multe titluri MVP (distinție acordată celui mai bun jucător al unui turneu).

În acest moment, NaVi se clasează pe locul al doilea în clasamentul general HLTV și este considerată una dintre cele mai puternice echipe la ora actuală. Ultimele trei luni de eSports i-au adus echipei o rată de victorii de 65%, cât și câștigarea unui trofeu important: DreamHack Masters Spring 2021. În urma prestațiilor reușite în cadrul evenimentului, NaVi a fost recompensată de organizatori cu suma de 100.000 de dolari. Următorul meci pentru organizație este împotriva celor de la FaZe, partidă disputată în cadrul evenimentului BLAST Premier Spring Final 2021. Fondul de premiere pentru acest turneu este de 425.000 de dolari.

Conform site-ului Liquidpedia, s1mple a obținut suma de 851.000 de dolari din toate turneele câștigate. De asemenea, tânărul jucător profesionist are și un salariu lunar, cât și diverse parteneriate. Cel mai probabil, aceasta a depășit suma de 1 milion de dolari câștigați din eSports.

Ce setări folosește s1mple

Crosshair

  • cl_crosshairalpha 255; cl_crosshaircolor 5; cl_crosshairdot 1; cl_crosshairgap -3; cl_crosshairsize 1; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0; cl_crosshair_sniper_width 1; cl_crosshaircolor_r 0; cl_crosshaircolor_g 255; cl_crosshaircolor_b 170;

Viewmodel

  • viewmodel_fov 68; viewmodel_offset_x 2.5; viewmodel_offset_y 0; viewmodel_offset_z -1.5; viewmodel_presetpos 3; cl_viewmodel_shift_left_amt 1.5; cl_viewmodel_shift_right_amt 0.75; viewmodel_recoil 0; cl_righthand 1;

CL_BOB

  • cl_bob_lower_amt 21; cl_bobamt_lat 0.33; cl_bobamt_vert 0.14; cl_bobcycle 0.98;

Launch options

  • -freq 240 -console -novid -tickrate 128

Sursa: DotEsports.com, Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News