Cea mai importantă competiție de Valorant din România și-a desemnat semifinaliștii

Autor: Cosmin Aionita | 10.12.2021
Cea mai importantă competiție de Valorant din România și-a desemnat semifinaliștii
Foto: Riot Games

Valorant Winter Snowdown, cea mai mare competiție de Valorant din România, și-a desemnat cele patru echipe semifinaliste. Din cele 79 echipe care s-au înscris în calificări, YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME și – L9 – se vor lupta pentru un loc în finala de pe 17 decembrie. Turneul este organizat de Digital Crusade, în colaborare cu Riot Games.

La nivel global, peste 14 milioane de jucători se conectează în fiecare lună pentru a juca Valorant, first person shooter-ul free-to-play de la Riot Games. La nici doi ani de la lansarea jocului, Digital Crusade organizează Valorant Winter Snowdown, primul turneu național de Valorant cu premii ce depășesc 1.500 de euro.

Echipele YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME și – L9 – se vor lupta pe 16 decembrie în semifinalele turneului, iar pe 17 decembrie, în cadrul finalei, vom afla cine este marele câștigător.

Semifinalele vor fi disputate începând cu ora 19:00 în data de 16 decembrie și, conform regulamentului, meciurile vor fi:

  • DEAD WITH GAME vs. COZONAC GAMING
  • – L9 – vs. YELLOW GANG

Toate meciurile de până acum au fost în format Best of 1, în timp ce toate partidele din fazele finale se vor ține în format Best of 3.

Semifinala și finala vor fi transmise online și vor putea fi urmărite pe canalele de YouTube și Twitch ale Digital Crusade.

Câștigătoarea va primi titlul de cea mai bună echipă de Valorant din România și un premiu de 1.000 de euro, echipa de pe locul secund va câștiga premiul de 500 de euro, în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 vor câștiga fiecare periferice oferite de către Logitech.

Foto: Digital Crusade

Sursa: Digital Crusade

Urmărește Go4Games.ro pe Google News