Cele mai importante detalii despre turneul de Overwatch June Joust

Autor: Vlad Ionescu | 11.06.2021
Cele mai importante detalii despre turneul de Overwatch June Joust
Foto: Overwatch League

Overwatch League a ajuns și la cel de-al doilea ciclu de turneu al ligii, acolo unde patru organizații se vor duela pentru a obține trofeul și marele premiu de 100.000 de dolari. Evenimentul se numește Overwatch June Joust, iar pe lângă o serie foarte interesantă de meciuri, utilizatorii primesc de asemenea și conținut în joc. Pentru turneul de luna aceasta spre exemplu, gamerii pot obține un skin rar.

Luna trecută s-a disputat turneul Melee May, care le-a oferit spectatorilor o mostră din ceea ce înseamnă o competiție globală de Overwatch. La finalul turneului, echipa Dallas Fuel a reușit să obțină victoria și să fie încoronată drept campioana evenimentului. Pentru June Joust, patru echipe vor concura pentru marele premiu. Acțiunea a început pe 10 iunie, odată cu sferturile de finală.

Cea mai populară echipă a ediției de luna aceasta este tot Dallas Fuel, care vânează a doua victorie la rând. Luna trecută, Fuel a câștigat titlul de Melee May după o confruntare de șase hărți cu Shanghai Dragons. Ambele echipe vor participa la acest eveniment și, cel mai probabil, ne vor oferi o serie de partide foarte interesante. New York Excelsior și Atlanta Reign s-au alăturat celor două echipe care au dominat ediția trecută, completând astfel careul de ași al turneului.

Overwatch June Joust va avea un sistem cu eliminare dublă, iar toate partidele, cu excepția finalei, vor fi disputate în sistemul BestOf3. După finalizarea primei hărți, echipa care pierde va alege următoarea hartă. Faza finală din June Joust va începe pe 12 iunie, acolo unde o singură organizație poate pleca acasa cu marele premiu în valoare de 100.000 de dolari. Locurile 2 și 3 vor fi recompensate cu 70.000, respectiv 35.000 de dolari. Ultima clasată va primi suma de 20.000.

De asemenea, echipei câștigătoare îi vor fi oferite trei puncte de ligă, ce se vor adăuga la clasamentul sezonului. Pe măsură ce sezonul Overwatch League ajunge la jumătate, aceste puncte ar putea face diferența dintre succesul sau eșecul unei organizații.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News