Cum puteți obține skin-ul Ange De la Mort Widowmaker în Overwatch

Autor: Vlad Ionescu | 10.06.2021
Cum puteți obține skin-ul Ange De la Mort Widowmaker în Overwatch

Produsele cosmetice din June Joust sunt extrem de interesante, iar utilizatorii Overwatch îți doresc foarte mult aceste noi skin-uri. Personajul Widowmaker primește un skin special pentru June Joust, iar noua ei ținută este foarte atrăgătoare. Numit Ange De la Mort, skin-ul îi oferă lui Widowmaker o armură neagră cu gri, cu o glugă și un costum foarte elegant. Deși pare doar un o modificare de ordin cosmetic, acest skin este foarte apreciat în joc.

Designerii jocului s-au inspirat din clasicul Widowmaker pentru a obține acest skin, care îi oferă un aspect mistic, potrivit unei postări realizate pe Overwatch League. Exact ca și în cazul skin-ului M-M-Mei, care a fost prezentat în timpul turneului May Melee, acest nou skin poate fi achiziționat pentru 200 de jetoane Overwatch League în următoarele săptămâni.

Pentru a debloca skin-ul Ange De la Mort pentru Widowmaker, utilizatorii sunt nevoiți să pornească jocul Overwatch, acolo unde skin-ul este prezentat în mod vizibil pe prima pagină a titlului. Tot ce trebuie să faceți mai departe este să apasați pe butonul de cumpărare, care este localizat în partea dreaptă de jos a ecranului. O altă variantă este să intrați pe pagina Overwatch League din meniul principal, acolo unde puteți selecta fila de jos a Overwatch League pentru a vedea skin-urile ediției speciale.

Prețul skin-ului Ange de la Mort este de 200 de jetoane Overwatch League, exact ca și în cazurile multor alte skin-uri lansate în trecut de către producător. O sută de jetoane se pot achiziționa pentru 5 dolari, astfel încât acest produs cosmetic costă aproximativ 10 dolari. De asemenea, fanii jocului pot să deblocheze skin-uri și folosind jetoanele pe care le-au obținut urmărind meciurile live din ligă.

Turneul June Joust se desfășoară în perioada 10-12 iunie, iar skin-ul Windowmaker va fi disponibil în joc până pe data de 21 iunie.

Sursa: Overwatch League

Urmărește Go4Games.ro pe Google News