Organizația Dallas Fuel a câștigat evenimentul Overwatch League May Melee

Autor: Vlad Ionescu | 10.05.2021
Organizația Dallas Fuel a câștigat evenimentul Overwatch League May Melee

Datorită lipsei de activitate recentă în scena eSports dedicată jocului Overwatch, turneul Overwatch League May Melee a fost așteptat cu mult interes, oferindu-le gamerilor o serie de dueluri foarte interesante și echilibrate. La final, echipa Dallas Fuel a ieșit câștigătoare, fiind încoronată drept campioana primului eveniment de Overwatch din 2021.

Meciul final a fost unul foarte strâns și s-a disputat pe un număr total de șase hărți, acolo unde echipele au dat ce au avut mai bun. Dallas Fuel a reușit să o învingă pe Shangai Dragons, câștigând astfel primul titlu al organizației. La începutul lunii mai, Dallas a mai învins-o o dată pe Shangai Dragons (3-2), însă dragonii au reușit să se califice în etapă inferioară, învingându-i atât pe Chengdu Hunters, cât și pe Florida Mayhem pentru a câștiga un loc în marea finală. Acolo, s-au întalnit din nou cu Dallas Fuel, pentru o revanșă.

Marea finală a început foarte echilibrat din punct de vedere ofensiv, ambele echipe demonstrând un stil de joc agresiv și acumulând victorii pe hărțile alese. A 4-a hartă a fost una foarte importantă, acolo unde, deși dragonii au început foarte bine, Dallas Fuel a reușit să revină, învingând astfel adversarii.

Pe lângă titlul de campioana, organizația a fost recompensată și cu suma de 100.000 de dolari, turneul Overwatch League May Melee fiind unul dintre cele mai bine plătite evenimente din scena competitivă a jocului. În plus, echipa va beneficia și de trei puncte de ligă, care se vor adăuga în clasamentul post-sezon, asigurându-le astfel o poziția mai bună. De asemenea, Shangai Dragons au plecat acasa cu suma de 70.000 de dolari, cât și două puncte de ligă. Deși diferența dintre bani și puncte nu este foarte mare, trofeul este cea mai imporantă realizare.

Săptămâna viitoare, Liga Overwatch va beneficia de o pauză, oferindu-le astfel jucătorilor și staff-ului ocazia de a se odihni după eveniment. Următorul turneul al sezonului, Joust, va începe pe data de 21 mai.

Sursa: Forbes

Urmărește Go4Games.ro pe Google News