Conducătorul echipei Overwatch a părăsit Blizzard Entertainment

Autor: Cosmin Aionita | 21.04.2021
Conducătorul echipei Overwatch a părăsit Blizzard Entertainment
Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment a anunțat că Jeffrey Kalpan, Game Director-ul responsabil pentru seria Overwatch, a părăsit compania după 19 ani. Locul său va fi luat de Aaron Keller, un veteran în cadrul Blizzard Entertainment și unul dintre membrii fondatori ai echipei de producție a jocului Overwatch.

Blizzard Entertainment a făcut o scurtă descriere a noului Game Director, ce va fi responsabil cu seria Overwatch din acest moment:

Aaron a jucat un rol vital în echipa Overwatch, fiind unul dintre creatorii viziunii inițiale asupra jocului. A contribuit la crearea jocului Overwatch din postura de membru original al echipei producătoare și, fiind un veteran cu 18 ani de experiență în cadrul Blizzard Entertainment, a lucrat cot la cot cu Jeff Kalpan pentru o perioadă îndelungată, nu doar la Overwatch, cât și la World of Warcraft.

De asemenea, Aaron Keller, noul Game Director Overwatch, a ținut să-i mulțumească precursorului său:

Jeff a fost un mare conducător, un mentor și un prieten și știe cât de mult ne va lipsi. Am fost suficient de norocos să am ocazia de a lucra alături de el și de restul echipei Overwatch pentru mulți ani, construind un joc care continuă să ofere inspirație pentru oameni de pe întregul glob și sunt deosebit de onorat să duc această “flacără” mai departe.

Blizzard pregătește Overwatch 2

Blizzard Entertainment lucrează acum la Overwatch 2, joc dezvăluit în cadrul BlizzCon 2019. Overwatch 2 promite să adăuge mai mulți eroi, precum și mai multe hărți în regiuni noi pentru universul jocului, dar și un mod nou de multiplayer PvP numit Push. Toate hărțile, toți eroii și toate modurile de joc din primul Overwatch, precum și obiectele cosmetice pe care jucătorii le-au deblocat deja, vor fi preluate și în Overwatch 2.

Marea noutate promisă de Overwatch 2 este reprezentată de misiunile co-op, prin intermediul cărora jucătorii vor putea trăi povestea din spatele jocului, intrând în pielea personajelor favorite pe care le vor putea dezvolta cu skill-uri și abilități noi.

Overwatch 2 a fost anunțat pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC, fără a fi dezvăluită însă o eventuală perioadă de lansare.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News