EA SPORTS FC va fi platforma oficială pentru turneul UEFA eEURO

Autor: Cosmin Aionita | 12.12.2023
EA SPORTS FC va fi platforma oficială pentru turneul UEFA eEURO
Foto: UEFA

După ce a anunțat că turneul final UEFA EURO 2024 va fi integrat în jocurile companiei, Electronic Arts confirmă că EA SPORTS FC va fi platforma oficială pentru turneul eEURO al UEFA, o competiție de eSports la care participă cei mai buni jucători EA SPORTS FC din Europa, reprezentând echipele naționale UEFA.

eEURO este o competiție internațională anuală de sporturi electronice, în care sunt invitați jucători pentru a concura în campionatul de elită al echipelor naționale de fotbal din Europa.

Cu peste 50 de echipe naționale UEFA care au confirmat deja participarea, turneul UEFA eEURO 2024 este programat să debuteze cu calificări online în martie 2024, până la finala campionatului live, care va avea loc în iulie 2024.

Înaintea etapelor de calificare la eEURO, echipele naționale vor selecta un jucător de sporturi electronice care să le reprezinte pe parcursul competiției. Fiecare țară își va stabili propriul mecanism de selecție, multe dintre ele găzduind turnee de selecție a jucătorilor, oferind jucătorilor de EA SPORTS FC 24 șansa de a concura pentru țara lor.

Pentru anumite țări, în ianuarie 2024 vor avea loc turnee pentru selectarea jucătorilor la echipa națională, la date dedicate, pentru a stabili reprezentantul jucătorilor de eSports. Înscrierile pentru turneele de selecție a jucătorilor din cadrul Echipei Naționale sunt acum disponibile aici, împreună cu lista completă a țărilor confirmate să participe.

EA SPORTS FC 24 este disponibil acum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. EA SPORTS Mobile poate fi jucat gratuit pe dispozitivele iOS și Android.

Sursa: EA România, UEFA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News