Finalele Esports Kings vor avea loc la București: 12 echipe din întreaga Românie concurează pentru premiile de 15.000€

Autor: Cosmin Aionita | 14.07.2023
Finalele Esports Kings vor avea loc la București: 12 echipe din întreaga Românie concurează pentru premiile de 15.000€
Foto: Esport Kings

Esports Kings, turneul de eSports pentru jucători casual, găzduit în șapte centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, se apropie de încheiere. Turneul final se va desfășura weekend-ul acesta, sâmbătă și duminică, începând cu ora 13.00, la Mega Mall București, acolo unde fanii jocurilor pe computer Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends se vor duela pentru a ajunge la marele premiu.

Până acum, Esports Kings a avut etapele locale la Promenada Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, City Park Constanța, Shopping City Timișoara și Promenada Sibiu. Finaliștii, în total 12 echipe, vor concura în semifinala și finala de la Mega Mall București, pe 15, respectiv 16 iulie. Câștigătorii vor împărți premii în valoare 15.000 de euro.

În total, la startul Esports Kings s-au înregistrat 5.400 de gameri și peste 370 de echipe. Conturile de social media ale Esports Kings au explodat în ultimul timp, atingând cifre impresionante: peste 850.000 de aprecieri, peste 2.8 milioane de impresii și un reach de 2.6 milioane.

Mall-urile se îndreaptă din ce în ce mai mult spre a fi și centre de entertaiment importante și nu doar unele comerciale, iar cum gaming-ul a devenit un important mod de entertaiment, era firesc să lansăm acest trend în România, și anume ca mall-urile să fie hub-uri ale iubitorilor de jocuri video și eSports. Acest circuit nu este singular, iar noi, cei de la NEPI Rockcastle, luăm în considerare repetarea în fiecare an și nu doar în România, ci și în centrele comerciale pe care le avem în alte țări.

– Roxana Baias, Group Head of Marketing în cadrul NEPI Rockcastle

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle și este organizat de Dăescu Borțun Olteanu și Nexus Gaming.

Esport Kings
Foto: Esport Kings

Sursa: Dăescu Borțun Olteanu

Urmărește Go4Games.ro pe Google News