Organizația Fnatic are un nou membru în echipa de Counter-Strike

Autor: Vlad Ionescu | 13.01.2021
Organizația Fnatic are un nou membru în echipa de Counter-Strike

După ce jucătorul profesionist Flusha și-a anunțat despărțirea oficială de echipă, Fnatic face un pas într-o nouă direcție pentru echipa de Counter-Strike: Global Offensive, semnând cu Jack “Jackinho” Storm, jucător ce va completa roster-ul complet al organizației. Pentru Fnatic urmează o perioadă destul de încarcată, echipa fiind calificată la două dintre cele mai importante turnee ale anului: IEM Katowice 2021 și ESL Pro League Season 13.

Jackinho, noul membru Fnatic, a reprezentat până de curând echipe modeste de Counter-Strike, fără să obțină vreun trofeu important. Totuși, tânărul a reușit să își câștige locul în organizația ce are în palmares trei evenimente majore de eSports, făcând astfel echipă cu jucători precum Jesper “JW” Wecksell, Freddy “KRIMZ” Johansson, liderul Maikil “Golden” Kunda Selim, dar și cu puștiul Ludvig “Brollan” Brolin.

Debutul jucătorului va avea loc în turneul IEM Katowice World Championship, în februarie. În acest moment, organizația Fnatic se clasează pe locul 15 în lume, echipa reușind să câștige trei dintre ultimele cinci meciuri disputate. Cea mai eficientă hartă din ultima perioada a fost Dust2, cu o rată de victorii de 100%, în timp ce pe locul secund este Train, cu 60%. Ultimele două dueluri, disputate împotriva celor de la OG, respectiv Virtus.Pro, au fost pierdute de către Fnatic (2-0, 2-1).

Se încearcă redresarea echipei Fnatic

“Cifrele” lui Jackinho din anul 2020 sunt fantastice, noul membru al echipei fiind un jucător foarte eficient cu sniper-ul. Recent, pe HLTV au fost postate și statisticile generale, Jackinho reușind un procent de victorii de 80% pe fiecare hartă de joc, cel mai bun sezon avut de jucăt până acum.

Totuși, rămâne de văzut dacă Jackinho va fi capabil să repete aceste performanțe și alături de organizația Fnatic în noul sezon de Counter-Strike. Odată cu acest transfer, echipa demonstrează dorința de a reveni una dintre cele mai bune echipe de CS:GO.

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News