Krafton a dezvăluit formatul turneului Global Invitational S pentru PUBG

Autor: Vlad Ionescu | 02.02.2021
Krafton a dezvăluit formatul turneului Global Invitational S pentru PUBG

Krafton a dezvăluit oficial formatul pentru PUBG Global Invitational.S, oferindu-le gamerilor cele mai importante detalii despre turneu, înainte de începerea acestuia din 5 februarie. Turneul va fi compus dintr-un număr de 32 de organizații de top, fondul de premiere fiind în valoare de 3,5 milioane de dolari.

În perioada 5 februarie – 28 martie, PUBG Global Invitational.S va oferi o serie de evenimente LAN și online, desfășurate pe o perioadă de opt săptămâni. În cadrul turneului vor participa șapte echipe din Europa, șase echipe chineze, patru echipe coreene, patru formații nord-americane, două echipe latino-americane, cinci echipe din Asia de Sud-Est, două echipe japoneze și două formații din Taipeiul Chinez.

Format adaptat măsurilor de siguranță necesare pentru preveni răspândirea COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, privind sănătatea și siguranța jucătorilor, toate echipele din regiunile China, Japonia și Taipei vor concura de la distanță, în timp ce majoritatea echipelor vor juca offline, din locația Studio Paradise din Incheon, Coreea de Sud. Cât despre formatul turneului, toate cele 32 de echipe sunt împărțite în patru grupe diferite, participând la meciuri pentru obținerea rank-ului. Primele meciuri de plasare se vor baza pe performanțele din fiecare grupă, în funcție de rezultatele echipelor.

Seriile săptămânală, ce se vor întinde pe parcursul a șase săptămâni în total, vor include meciuri de supraviețuire în timpul săptămânii, precum și o finală de weekend. Orice echipă care va câștiga un meci de supraviețuire se va califica automat pentru finala din weekend, locul său urmând sa fie înlocuit în finala de weekend de echipa cu următorul rang. Cei 16 câștigători Weekly vor concura în finalele săptămânale, primii patru finaliști câștigând fondul de premiere, în funcție de clasamentul final. Premiile în bani vor crește în fiecare săptămână, iar echipa care deține cel mai mare punctaj la sfârșitul evenimentului va lua acasă trofeul PGI.S.

Cele 16 echipe care nu s-au calificat pentru finala săptămânală vor concura într-un alt set de meciuri, stabilind astfel poziția pe lista de așteptare. În plus, un nou turneu este programat să se desfășoare în perioada 5-7 martie, în pauză dintre jumătățile PGI.S. Toate meciurile vor fi transmise pe canalele de YouTube și Twitch ale PUBG Esports.

Sursa: Ginx TV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News