PUBG invită 32 de echipe la turneul Global Invitational din Coreea de Sud

Autor: Vlad Ionescu | 15.12.2020
PUBG invită 32 de echipe la turneul Global Invitational din Coreea de Sud

Scena competitivă de eSports a jocului PUBG continuă să se dezvolte, producătorii jocului lansând un nou circuit competitiv pentru anul ce urmează. Astfel, cele mai bune 32 organizații de eSports sunt invitate în cadrul turneului PUBG Global Invitational.S. Începând de astăzi, organizatorii turneului au notificat, respectiv invitat, echipe din regiuni precum Europa, China, Asia, America de Nord, America Latina, Coreea de Sud, Japonia și Taipeiul Chinez.

Deși toate echipele au primit invitația, acest lucru nu înseamnă neapărat că toate o vor accepta și vor lua parte la unul dintre cele mai mari turnee de PUBG. După ce au revizuit scena competitivă de eSports a jocului, organizatorii au decis cele mai bune 32 de echipe, selecția fiind bazată pe cariera generală de PUBG eSports a echipelor, cât și în baza ultimelor rezultate obținute de către organizații. Aceasta este lista finală a echipelor invitate, evenimentul urmând să se desfășoare în perioada 2 februarie – 28 martie 2021.

Europa

  • Digital Athletics, ENCE, FaZe Clan, Natus Vincere, Team Liquid, TSM, VIRTUS PRO

China

  • Four Angry Men, INFANTRY, Multi Circle Gaming, Petrichor Road, Tianba esports, Triumphant Song Gaming

Asia de Sud

  • Attack All Around, Buriram United Esports, Daytrade Gaming, DivisionX Gaming, LG Divine

America de Nord

  • Oath, Shoot To Kill, Soniqs, Zenith Esports

Coreea de Sud

  • Afreeca Freecs, DAMWON Gaming, Gen.G, T1

Japonia

  • DetonatioN Gaming White, ELEMENT.36 JAPAN

Taipeiul Chinez

  • Global Esports Xsset, K7 Esports

Începand din luna ianuarie, toate cele 32 de echipe ce au acceptat invitația vor călători spre Coreea de Sud pentru a disputa meciurile din PGI.S. În cazul în care o echipă nu dorește participarea în cadrul turneului, cel mai probabil organizatorii o vor înlocui cu o organizație aflată pe lista de rezerve.

Evenimentul PUBG Global Invitational.S se va desfășura pe o perioadă de 8 săptămani și va avea un fond de premiere de minimum 3,5 milioane de dolari. Provocarea de tipul pick-em va oferi, de asemenea, o creștere semnificativă pentru premiul final al turneului.

PUBG Global Invitational

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News