Organizația FURIA Esports promovează un jucător al echipei de juniori

Autor: Vlad Ionescu | 15.01.2021
Organizația FURIA Esports promovează un jucător al echipei de juniori

FURIA Esports este cunoscută pentru promovarea internă pe care o practică, echipa având în acest moment nu mai puțin de trei jucători activi, promovați de la academia proprie de Counter-Strike Global Offensive. Ajuns de la echipa de juniori în prima formație a organizației, Lucas Honda va debuta pentru FURIA începând cu săptămâna viitoare, în cadrul unuia dintre cele mai importante turnee eSports ale anului 2021.

După Vinicius „VINI” Figueiredo și Kaike „KSCERATO” Cerato, Honda devine al treilea jucător promovat de la echipa de juniori. Introdus drept al șaselea jucător, mai exact rezervă, Honda nu va sta foarte mult pe bancă, jucătorul fiind inclus în echipa de start a turnelui BLAST Premier Global Final. Pentru organizația FURIA, acest turneul este unul dintre cele mai importante competiții la care va participa în acest an, fondul de premiere fiind în valoare de 1 milion USD. Pe lânga acesta, victoriile din cadrul turnelui vor contribui foarte mult și la clasamentul general de eSports.

Modificări în prima echipă

Noua achiziție a echipei, Paytyn „Junior” Johnson, nu va putea participa la primul turneul major eSports al acestui an, jucătorul având o problemă cu obținerea unei vize. Junior, noul „AWP-er” al organizației, a semnat ieri contractul cu FURIA Esports, imediat după decizia organizației de a îl transfera pe Henrique „HEN1” Teles pe banca de rezerve. După aceste noi transferuri și modificări, prima echipă de Counter-Strike a organizației este următoarea:

  • Kaike “KSCERATO Cerato
  • Yuri “yuurih Santos
  • Vinicius “VINI Figueiredo
  • Andrei “arT Piovezan
  • Paytyn “junior Johnson
  • Lucas „Honda” Honda (al 6-lea jucător)
  • Nicholas “guerri Nogueira (antrenor)
  • Henrique “HEN1 Teles (banca de rezerve)

După terminarea acestui turneu, Honda se va întoarce, cel mai probabil, pe poziția de al 6-lea jucător al echipei, FURIA urmând modelul echipelor de top precum Astralis, Vitality și NaVi. Primul meci în care tânarul jucător își va reprezenta organizația va fi împotriva celor de la G2 Esports, în cadrul primei etape de BLAST Premier Global Final. Odată cu revenirea în scena profesionistă a celor de la PGL Stockholm, FURIA se află pe locul 2 în regiunea Americii de Nord, fiind una dintre cele mai ofensive organizații de Counter-Strike din întreaga lume. Conform HLTV, echipa se clasează pe locul 6 în lume, cu o rată a victoriilor de 67% dintr-un total de 250 de meciuri disputate. Cele mai eficiente hărți sunt Mirage (68%), respectiv Cache (67%), în timp ce Inferno este harta preferată a organizației, iar Dust2 cea mai evitată.

Sursa: FURIA Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News