GeT_RiGhT se retrage din poziția de jucător profesionist și devine creator de conținut pentru Dignitas

Autor: Vlad Ionescu | 19.01.2021
GeT_RiGhT se retrage din poziția de jucător profesionist și devine creator de conținut pentru Dignitas

Jucătorul profesionist Christopher „GeT_RiGhT” Alesund și-a anunțat oficial retragerea din scena profesionistă de eSports, motivând această decizie prin simplul fapt că dorește să se concentreze mai degrabă pe streaming și crearea de conținut pentru organizația Dignitas.

În top cu Ninjas în Pyjamas

GeT_RiGhT este unul dintre cei mai apreciați jucători de CS:GO, gamerul devenind foarte popular în timpul petrecut la Ninjas în Pyjamas. Cu o echipă formată exclusiv din jucători suedezi, organizația a reușit să domine mulți ani scena competitivă eSports a acestui joc, câștigând o mulțime de turnee majore. Conform HLTV, Get_RiGhT a fost votat în anii 2010 și 2011 drept al doilea cel mai bun jucător de Counter-Strike, urmând ca în 2013, respectiv 2014, să câștige titlul de cel mai bun și eficient jucător al anului. Fiind una dintre cele mai renumite și cunoscute echipe de Counter-Strike, organizația a reușit pentru mult timp să-și mențină supremația asupra jocului.

GeT_RiGhT
Foto: HLTV

Echipa s-a impus pe nu mai puțin de 87 de hărți consecutive în anul 2013, asigurându-și astfel victoria într-unul dintre cele mai importante turnee de la acea vreme: ESL One Cologne 2014. GeT_RiGhT a parăsit organizația în 2019 și s-a alăturat echipei Dignitas, împreună cu alți trei foști colegi de echipă: f0rest, Friberg și Xizt. Deși mulți îl consideră pe GeT_RiGhT un jucător foarte talentat, organizația nu a reușit să câștige niciun turneu important în acel sezon, motiv pentru care gamerul a fost transferat pe banca de rezerve a echipei.

Migrare către streaming

După această mutare, GeT_RiGhT le-a dat de înțeles fanilor că este entuziasmat de pașii pe care îi urmează în cariera de jucător profesionist, oferind indicii despre tranziția la jocul Valorant. Deși majoritatea gamerilor au crezut că jucătorul va concura la nivel competitiv, se pare că GeT_RiGhT a confirmat astăzi faptul că se va concentra strict pe crearea de conținut, respectiv streaming pentru organizația Dignitas. De asemenea, jucătorul a menționat că nu se va limita la un gen de joc și va explora o mulțime de titluri. Fanii pot aștepta din partea gamerului o mulțime de variante de jocuri, inclusiv CS:GO, Valorant, League of Legends și Call of Duty.

Sursa: Dignitas Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News