Gla1ve își reia funcția de căpitan și coordonator de joc al organizației Astralis

Autor: Vlad Ionescu | 03.12.2020
Gla1ve își reia funcția de căpitan și coordonator de joc al organizației Astralis

După Lukas ”gla1ve” Rossander, fostul coordonator de echipă și de stil de joc al celor de la Astralis, a renunțat la funcție, acest rol i-a fost atribuit, provizoriu, jucătorului Magisk. Organizația trece printr-o formă excelentă, reușind să câștige o mulțime de meciuri importante din scena profesionistă, Team Liquid fiind ultima echipa pe care aceștia au învins-o.

Lukas ”gla1ve” Rossander a devenit căpitanul pentru a doua oară căpitanul echipei Astralis, organizația publicând acest anunț imediat după victoria din cadrul turneului DreamHack Masters Winter Europe. Gla1ve a condus Astralis spre patru titluri majore de CS, reușind astfel să își impună rolul de lider în organizație. Totuși, în luna aprilie, jucătorul profesionist s-a retras temporar din echipa de start a organizației, acesta invocând simptome de stres și oboseală.

Formă excelentă pentru Astralis!

Pentru evenimentul major ESL One Road To Rio Europe, Magisk a fost căpitanul echipei, acesta fiind de asemena și ultimul turneu la care gla1ve a participat în formația de start a echipei Astralis. Magisk a rămas coordonatorul echipei până la revenirea lui gla1ve, mai exact în luna septembrie a acestui an. De atunci, căpitanul a reușit să o conducă pe Astralis spre câștigarea a două turnee importante din scena de eSports: ESL One: Road To Rio Euro din luna Mai, respectiv ESL Pro League Season 12 Europe , din luna Octombrie. Printr-o postare pe rețeaua de socializare Twitter, Glav1 i-a mulțumit colegului său de echipă pentru susținerea oferită.

În momentul actual, organizația profesionistă Astralis se clasează pe locul 4 mondial, cu o rată a victoriilor de 70%, dintr-un total de 897 de meciuri disputate, echipa fiind una dintre cele mai puternice și recunoscute organizații de CS GO. Pentru Astralis urmează un meci important astăzi, disputat în cadrul turneului DH Masters Winter 2020 EU Main Event. Începând cu orele 17:30, Astralis o va înfrunta pe G2, meciul fiind disputat într-un sistem de #bo3.

Lineup:

  • G2 Esports -> AmaNEK, NiKo, huNter, kennyS, nexa
  • Astralis -> Magisk, Xyp9x, device, dupreeh, glav1e

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News