Astralis îl vinde pe „es3tag” celor de la Cloud9

Autor: Vlad Ionescu | 16.10.2020
Astralis îl vinde pe „es3tag” celor de la Cloud9

Astralis a confirmat oficial transferul unui jucător din echipa profesionistă de Counter-Strike: Global Offensive. Patrick „es3tag” Hansen a fost transferat către Cloud9, organizație din America de Nord. Mutarea se va face oficial după terminarea turneului Dreamhack Open Fall, eveniment ce se desfășoară în perioada 15-25 octombrie. Anunțul a venit la puțin timp după ce TV2.dk, o televiziune din Danemarca, a prezentat mutarea jucătorului la noua sa echipă, Cloud9.

Pentru Astralis, es3tag are un rating de 1, compus dintr-un total de 698 kill-uri si 639 death-uri. Pe partea de headshot-uri si acuratete, jucătorul are o rată de de 39%, în timp ce damage-ul pe rundă este de 74. După ce contractul său cu echipa Heroic a expirat în Iulie, Es3tag s-a alăturat organizației Astralis, fiind de asemenea și unul dintre cele mai importante transferuri din scena de CS:GO. Cele două echipe s-au înțeles pe partea financiară făra menționa și termenii financiari stabiliți.

Transfer între unele dintre cele mai titrare echipe din lume

Astralis, una dintre cele mai cunoscute și apreciate echipe în scena profesionistă de Counter Strike: Global Offensive, se clasează pe locul 1 mondial, cu o rată de victorii de 70%, dintr-un total de 884 meciuri disputate. Echipa a reușit să se impună aseară în fața celor de la Heroic cu scorul de 2 la 1, în cadrul turneului DreamHack Open Fall 2020.

Cloud9 se clasează momentan pe locul 39 mondial, cu o rată de victorii de 59%, dintr-un total de 851 de meciuri disputate. Nine To Five #5 și FLASHPOINT sunt următoarele evenimentele la care organizația de CS GO va participa.

Sursa: Astralis

Urmărește Go4Games.ro pe Google News