O partidă din cadrul turneului Flashpoint 3 va fi rejucată din cauza condițiilor de lag

Autor: Vlad Ionescu | 17.05.2021
O partidă din cadrul turneului Flashpoint 3 va fi rejucată din cauza condițiilor de lag

Scena de eSports a jocului Counter-Strike: Global Offensive este plină de evenimente interesante și dinamice, iar Flashpoint este un exemplu concret de turneu apreciat de către gameri. Totuși, în partida dintre echipele Ninjas in Pyjamas și Anonymo au apărut probleme în ultima hartă disputată, iar organizatorii au decis rejucarea meciului. Momentan, nu există informații dacă toată seria se va rejuca sau doar ultima hartă, Mirage.

Printr-o postare publicată pe Twitter, Flashpoint a anunțat faptul că partidă de deschidere pentru evenimentul Flashpoint Three Regional Major Rankings, dintre Ninjas in Pyjamas și Anonymo, va fi rejucată din cauza unor condiții de lag pe care echipa gazdă le-a avut în ultima hartă a seriei. Imediat după partidă, membrii echipei NiP au reacționat pe internet referitor la calitatea serverului, specificând faptul că erau forțați să joace cu un loss de 30-40%. În standardele normale, orice pierdere de peste 10% este considerată inacceptabilă.

Flashpoint nu a stabilit încă o dată pentru reluarea partidei!

Hicham Chahine, fondatorul NiP, și-a exprimat sentimentele de nemulțumire fața de organizarea meciului. Într-o declarație oficială, echipa NiP a „arătat cu degetul” către FACEIT, organizatorul turneului Flashpoint, menționând faptul că aceștia au refuzat orice soluție alternativă care le-a fost prezentată de către organizație. De asemenea, cei de la NiP le-au mulțumit echipei Anonymo pentru spiritul competitiv și pentru disponibilitatea de a găsi o soluție.

După aceste declarații, Flashpoint nu a întarziat să vină cu un răspuns, care a surprins mulți jucători din industrie. În prima declarație, organizatorul a explicat problemele înregistrate pe serverul unde meciul s-a desfășurat și de ce s-a luat decizia de a relua partida. De asemenea, s-a menționat și faptul că NiP a depus o cerere de reluare fie a seriei complete, fie doar a hărții finale, iar decizia rămâne la latitudinea celor de la Anonymo.

Cei de la Anonymo i-au acuzat pe cei de la NiP de faptul că au insistat la Flashpoint și prin alte metode, invocând latura de business și obținând astfel șansa de a rejuca partida.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News