oBo se alătură organizației Evil Geniuses în cadrul echipei de Counter-Strike: Global Offensive

Autor: Vlad Ionescu | 10.03.2021
oBo se alătură organizației Evil Geniuses în cadrul echipei de Counter-Strike: Global Offensive

Evil Geniuses a reușit să acopere postul liber din echipa sa de CS:GO, organizația semnând astăzi cu Owen „oBo” Schlatter, pentru a-și completa formula de start. OBo se alătură EG după ce a fost pus pe liber de Complexity la sfârșitul lunii ianuarie. Tânărul de 17 ani a fost singurul jucător rămas din formula organizației nord-americane, iar la mai puțin de un an alături de această echipă, oBo a cerut să fie mutat pe bancă, invocând sentimentele de dor de casă după ce s-a mutat în Europa.

Jucătorul se alătură unei echipe EG care tocmai și-a eliberat un loc în formula de start, prin plecarea bruscă a lui Ethan Arnold. Ethan a părăsit EG și CS:GO cu totul pe 28 februarie pentru a juca Valorant pentru organizația 100 Thieves.

În cea mai recentă prestație a celor de la EG, și ultima lor cu Ethan, au câștigat un top 12 la IEM Katowice după înfrângerile din faza grupelor în fața Astralis și G2 Esports. Cu toate acestea, Evil Geniuses a reușit să fie singura echipa care a învins-o pe campioana turneului, Gambit Esports, aplicându-i astfel singura înfrangere din tot evenimentul.

ESL Pro League, primul turneul cu noua formulă de start pentru Evil Geniuses!

EG a avut un 2020 destul de reușit, cu victorii la ESL One Cologne NA și în finala turneului de primavară BLAST. EG va avea cel puțin câteva săptămâni pentru a se antrena cu oBo înainte de a debuta cu echipa din grupa D a ESL Pro League, începând cu 25 martie 2021. Astfel, echipa va evolua într-o grupă plină de organizații de top, precum Astralis, Team Liquid și Virtus Pro.

Evil Geniuses se clasează pe locul 15 în lume, având o rată a victoriilor de 59% dintr-un total de 113 de partide disputate în scena competitivă de eSports. Mirage și Inferno sunt cele mai eficiente hărți pentru echipă (69%), în timp ce Vertigo și Overpass sunt cele mai evitate de către Evil Geniuses. În ultimele cinci etape de CSGO, organizația a reusit să obțină două victorii. Următorul meci este programat împotriva celei mai bine cotate echipe din scena competitivă de Counter Strike: Astralis.

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News