PGL confirmă detaliile turneului SEA Dota Pro Circuit

Autor: Vlad Ionescu | 06.01.2021
PGL confirmă detaliile turneului SEA Dota Pro Circuit

PGL, organizatorul celebrului turneu Dota Pro Circuit League, a confirmat lista celor patru echipe invitate în cadrul evenimentului, precum și alte detalii importane cu privire la formatul și desfășurarea turneului. Toate meciurile vor fi disponibile pentru fanii jocului, în direct, pe canalul de Twitch al organizatorilor.

TNC Predator și Fnatic au reușit să obțină o invitație directă din partea organizatorilor, ambele organizații fiind cele mai bune echipe din regiunea pe care o reprezintă. Totuși, cei de la TNC sunt în căutarea celui de al 5-lea jucător care să reprezinte organizația în cadrul turneului. De asemenea, BOOM Esports au reușit să își caștige locul în eveniment prin prestația excelentă de care au dat dovadă în competițiile disputate în 2020. O surpriză vine din partea echipei T1, care deși nu au avut un sezon excelent, fiind părăsiți de doi jucători, a fost invitată să participe la acest eveniment. SEA Dota Pro League are un fond de premiere în valoare de 205.000 USD și 1150 de puncte Pro Circuit, echipa caștigătoare fiind premiată cu suma de 30.000 USD.

Un total de opt echipe vor participa în competiția de tipul Upper Divison a jocului, iar în lupta pentru completarea celor patru locuri rămase vacante, opt organizații își vor disputa meciurile în 2021. Calificările se vor disputa în două etape, începând cu un sistem de #bo3 (cea mai bună echipa din 3 meciuri), care va decide primele patru locuri ale competiției. Echipele ce nu vor reuși calificarea în următoarea etapa vor retrograda în Lower Bracket, unde vor disputa, de asemenea, o altă serie de meciuri.

Lista echipelor participante la „Upper Division”

  • 496 Gaming
  • ex-IO Dota2
  • Execration
  • Smart Omega
  • Vice Esports
  • Galaxy Racer
  • Cignal Ultra
  • Neon Esports

Cei de la Valve au explicat și dinamica competițiilor din 2021, cele mai bune trei organizații din SEA Upper Division fiind automat calificate în primul turneu major de anul aceasta al jocului Dota 2, ce va fi disputat începând cu data de 25 martie. Calificările deschise au început din 4 ianuarie, în același timp cu sistemul închis de calificări al turneului.

Sursa: Liquipedia.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News