Riot Games lansează patch-ul 2.02 pentru Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 05.02.2021
Riot Games lansează patch-ul 2.02 pentru Valorant

Următorul update al jocului Valorant, patch-ul v2.02, va fi lansat în curând, producătorii dezvăluind exact ce intenționează să modifice cu această actualizare. Patch-ul va include un nerf de precizie pentru utilizarea puștilor, cât și actualizări ale modului competitiv și unele bug-uri rezolvate.

De la jucători profesionișiti și până la gameri începători, toți utilizatorii așteptau acest nerf de ceva timp. Erorile de funcționare între puști au fost rezolvate de către Riot Games, acesta devenind unul dintre cele mai importante update-uri pentru joc. În plus, acest patch va livra și câteva actualizări la nivel de clasament, utilizatorii primind MMR-ul mult mai repede, în încercarea de a se asigura că jucătorii „smurf” trec de nivelurile inferioare mai repede.

Un alt update important pentru plasament este și adăugarea bonusurilor pentru prestațiile excepționale, oferite jucătorilor din Iron până în Diamond. Regulile premade pentru Radiant se vor aplica și la Diamond III, utilizatorii fiind lasați să joace cu un prieten de acest rang. În plus, Riot a găsit o problemă cu spamul de arme și utilități ce pot fi achiziționate, care, de-a lungul jocului, a afectat performanța jucătorilor. Această rată a fost limitată, deci nu veți putea cumpară obiecte la fel de repede.

În ultima vreme, au apărut câteva erori în Valorant pe care Riot Games le-a remediat în acest patch. Spre exemplu, bug-ul în care jucătorii ar putea monta Spike-ul în mod silențios a dispărut, la fel și un bug al lui Omen ce îl bloca în anumite porțiuni ale hărților. Conform notelor complete ale patch-ului, o sumedenie de alte probleme legate de bunul mers al jocului au fost rezolvate.

Riot Games mai pregătește un patch pentru Valorant: v2.03

În noul patch 2.03, Riot va penaliza jucătorii ce vor rămâne AFK în joc. Aceste pierderi de rating pot depăți limită acceptată, ducând la sancțiuni dure pentru utilizatorii jocului. Rangul jucătorului va fi, de asemenea, determinat de cel mai înalt nivel din Insignă, în loc de primele nouă victorii. Deși clasamentul va fi prezentat în continuare pe ecran, la sfârșitul jocului, gamerii vor avea opțiunea de a își ascunde rangul înainte și în timpul jocului. Rangurile inferioare vor avea mai multe restricții de grup, permițându-le gamerilor sa joace modul competitiv cu prietenii, în ciuda diferenței mare de rank.

Sursa: PlayValorant.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News