Riot Games a dezvăluit noutățile pentru sezonul 2021 din League of Legends, Wild Rift, Teamfight Tactics și Legends of Runeterra

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2021
Riot Games a dezvăluit noutățile pentru sezonul 2021 din League of Legends, Wild Rift, Teamfight Tactics și Legends of Runeterra

Riot Games a dezvăluit noutățile la care jucătorii se pot aștepta în 2021 din partea jocurile video ale companiei: League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra și Wild Rift oferă noi moduri pentru a experimenta universul LoL. În timp ce League of Legends se pregătește pentru un nou deceniu de succes în competițiile eSports, Teamfight Tactics și Legends of Runterra sunt la început de drum. În ceea ce privește noul joc de mobile League of Legends: Wild Rift, cursa de a găsi cei mai buni jucători din lume deja a început, astfel că în 2021 i se vor pune bazele scenei competitive.

League of Legends

În timpul livestream-ului de vineri, a fost prezentat un nou campion al Ligii. Lumea nu mai este în siguranță, deoarece Viego, regele înfrânt, se alătura campionilor din League of Legends. Noul sezon competitiv a început, iar pe 16 și 17 ianuarie va avea loc primul turneu Clash din noul sezon. În același timp, jucătorii vor putea vota asupra conținutului care va fi adăugat la joc: actualizări ale campionilor și tematici pentru noi skin-uri. În ceea ce privește obiectele din joc, se vor face în continuare modificări pentru a oferi jucătorilor cea mai bună experiență posibilă.

Teamfight Tactics

Jucătorii de Teamfight Tactics vor avea parte de o mulțime de noutăți. Setul de campioni Fates primește un update în ianuarie odată cu lansarea patch-ului 11.2 și aduce un nou sistem de clasare. Înainte de a ne lua rămas bun de la Fates, cel de-al al patrulea set de eroi, se va desfășura campionatul Fates ale cărui sesiuni de calificări au început deja. Urmează al cincilea set de campioni din Teamfight Tactics, care va fi mai întunecat și va pune jucătorul în lupta dintre bine și rău.

Vești bune pentru cei care doresc să joace TFT dar nu au suficient timp: va fi creată o versiune mai rapidă, care va dura maximum 20 de minute.

League of Legends 2021

League of Legends: Wild Rift

Wild Rift, noul joc de mobile, va continua să se dezvolte în 2021, Open Beta-ul ajungând în America în martie. Riot Games vrea să facă jocul MOBA accesibil din cât mai multe regiuni și pentru cât mai mulți jucători până la finalul lui 2021. În același timp, jucătorii se pot aștepta la mult conținut nou: aproximativ 2 eroi noi pe lună, costume și evenimente noi.

Unul dintre modurile de joc foarte apreciate în LoL urmează să fie adăugat și în Wild Rift. Este vorba despre ARAM, care este deja în curs de dezvoltare. Până când noul mod de joc va fi disponibil, jucătorii se pot bucura de evenimentul “Yordle Expedition”, care a început deja! Teemo, Lulu, Corki, Kennen și Tristana sunt deja în drum spre Wild Rift. Pentru jucătorii competitivi, primul sezon competitiv este deja live.

League of Legends 2021

Legends of Runeterra

Noul an aduce în jocul Legends of Runterra țara antică Surima, prin trei expansiuni, jucătoriii putând explora istoria și viitorul Surimei. Jocul urmează să primească noi eroi, printre care Aphelios, primul din acest an, ce va ajunge în joc luna viitoare. Workshop-ul va fi disponibil în joc începând cu 13 ianuarie și este unul dintre noile moduri în care jucătorii pot experimenta universul LoR. Următorul turneu sezonier va avea loc în februarie, deoarece Riot Games continuă să investească în scena competitivă și în acest an.

League of Legends 2021

eSports

După primii 10 ani de succes, Riot Games pregătește următorii 10 ani de eSports în materie de LoL. Următorul deceniu al Ligii a început deja, iar scena eSports se va extinde dincolo de League of Legends pentru PC. Team Fight Tactics va avea un sezon mai lung, cu turnee majore care vor ajunge și în Legends of Runeterra.

În viitorul apropiat vor exista mai multe informații despre scena eSports pentru League of Legends: Wild Rift.

În ceea ce privește League of Legends pentru PC, scena eSports continuă să se extindă. Vom vedea un rebranding în trei regiuni pentru campionatele locale – League of Legends Champions Korea, League of Legends Championship Series, Campeonato Brasileiro de League of Legends – iar LCK, CBLol vor introduce un model de franciză.

Nu în ultimul rând, următorul campionat mondial se va întoarce în China și anul acesta. Echipele de top vor concura în diferite orașe din China, marea finală urmând să aibă loc la Shenzhen.

League of Legends 2021

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News