Team Liquid a schimbat antrenorul diviziei de Counter-Strike

Autor: Vlad Ionescu | 04.05.2021
Team Liquid a schimbat antrenorul diviziei de Counter-Strike

Deși divizia de Counter-Strike: Global Offensive a organizației Team Liquid parcurge o perioadă bună în scena competitivă a jocului, se pare că organizația s-a hotorât să realizeze câteva schimbări la nivelul echipei. Mai exact, antrenorul Jason „Moses” O’Toole a parăsit organizația, lasând astfel liber postul de antrenor.

Printr-o postare realizată pe Twitter, Team Liquid i-a mulțumit lui Moses pentru toate momenetele când acesta a reușit „să fie ca o stâncă și să țină echipă puternică și unită”. Moses a început să antreneze diviza de CSGO în august anul trecut, asta după ce fostul antrenor al organizației a fost mutat pe bancă și s-a decis să treacă la jocul Valorant. Deși nu mai antrenase înainte, Moses era recunoscut pentru activitatea sa de comentator, care a început încă din anul 2015. De asemenea, acesta a avut și o carieră de jucător în Counter-Strike 1.6 și CSGO.

Două finale la rând!

După ce a fost numit antrenor, diviza de CS GO a Team Liquid a reușit să ajungă în finalele unor evenimente nord-amerciane: ESL One Cologne și DreamHack Open Summer. Apoi, Gabriel „FalleN” Toledo l-a înlocuit pe Russel „Twistzz” Van Dulken, care este acum cu FaZe. Astfel, Liquid a terminat pe locul patru în finala globală BLAST Premier și a reușit să se califice în semifinalele turneului IEM Katowice, unul dintre cele mai apreciate evenimente.

Conform HLTV, se pare că Eric „adeN” Hoag se va întoarce pe poziția de antrenor al echipei. Prima apariție a noului antrenor va fi odată cu evenimentul cs_summit 8, acolo unde adeN speră să aducă Liquid la forma sa excelentă din trecut.

În prezent, Team Liquid se află pe locul 9 în lume și are o rată a victoriilor de 63% în ultimele trei luni de activitate. Forma echipei în prezent este una destul de bună, organizația reușind să învingă nume importante din eSports, înregistrând trei victorii în ultimele cinci etape.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News