Organizația Team Secret s-a calificat la primul turneul major de Dota2 din 2021

Autor: Vlad Ionescu | 15.02.2021
Organizația Team Secret s-a calificat la primul turneul major de Dota2 din 2021

PGL, unul dintre cei mai apreciați și renumiți organizatori de turnee din industria eSports, va prezenta primul DOTA 2 Major din sezonul 2021. Turneul se va desfășura în Singapore și va fi compus din cele mai bune organizații specializate pe acest joc, fondul de premiere oferit de organizatori fiind de aproximativ 500.000 de dolari. Este pentru a doua oară când PGL prezintă un eveniment în Singapore, după DOTA 2 World Pro Invitational, în decembrie 2019. Turneul va fi organizat în parteneriat cu ONE Esports și Singapore Tourism Board (STB). Într-un duel dintre cele mai eficiente și dominante echipe din scena competitivă de Dota 2, Team Secret a reușit să învingă organizația Alliance cu scorul de 2 la 1 și a obținut un loc în diviza superioară a ligii regionale europene a circuitului Dota Pro 2021.

Echipele au participat la această confruntare din posturile celor mai bune două organizații din UE, Team Secret venind după un record de 4-0, în timp ce Alliance a pierdut o singură dată în turneu. Seria de trei meciuri a fost încheiată destul de rapid comparativ cu ultimele meciuri de Dota2, cu o singură partidă ce a durat mai mult de 35 de minute.

Câte echipe participă din fiecare regiune

  • Europa – 4
  • China – 4
  • Asia de Sud – 3
  • CIS – 3
  • America de Nord – 2
  • America de Sud – 2

Team Secret este în prezent favorita turneului, rezultatele oferind echipei o cotă de 87,5% pentru depășirea adversarilor. În general, organizația Team Secret are un loc garantat la fiecare major indiferent de modul în care joacă în ultimele săptămâni, dar echipele Alliance și OG încă mențin echilibrul în scena de Dota2. Astfel, în cazul în care echipa nu reușește să obțină primul loc în turneu, este posibil ca trofeul să fie câștigat de una dintre celelalte două organizații.

Alliance are 36,72% în a doua serie, în timp ce este cel mai probabil ca OG să termine prima în a treia serie și să primească ultima invitație majoră, cu o cotă de 31,35%. Nigma, Liquid și Vikin.gg au, de asemenea, șanse mai mari de 10% să ajungă în Major, deși depinde în mare măsură de următoarele lor rezultate.

Sursa: Noxville Twitter, AFKGaming.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News