Ce meciuri oferă ultimele zile din cadrul turneului BLAST Premier: Fall 2020

Autor: Vlad Ionescu | 10.12.2020
Ce meciuri oferă ultimele zile din cadrul turneului BLAST Premier: Fall 2020

BLAST Premier: Fall 2020, una dintre cele mai apreciate competiții eSports de Counter-Strike: Global Offensive, se desfășoară în perioada 8-13 decembrie. Cele mai bune opt organizații de CS:GO participă la acest turneu, iar, la final, două dintre acestea se vor califica pentru sezonul final al evenimentului.

Fondul de premiere este unul destul de ridicat pentru o competiție de genul, organizatorii oferind nu mai puțin de 425.000 USD. Turneul se va disputa într-un număr de două sezoane, mai exact toamnă și primăvară, regiunile participante fiind America și Europa. Totul a început cu „Regular Season”, acolo unde echipele s-au confruntat într-un sistem de eliminare dublă din bracket. Cele mai bune două organizații, atât din Europa, cât și din America, se vor califica automat pentru runda finală a turneului. Pe lânga suma generoasă oferită de către sponsori și organizatori, echipa câștigătoare va beneficia de asemenea și de o mulțime puncte ce vor contribui la rank-ul global. Meciurile se vor disputa într-un sistem de #Bo3 (cea mai bună echipă din trei meciuri).

Ce echipe participă la BLAST: Premier Fall 2020

  1. Natus Vincere
  2. Astralis
  3. G2 Esports
  4. mousesports
  5. FURIA Esports
  6. Team Vitality
  7. BIG
  8. OG

Duelurile de astăzi ne oferă două super evenimente, toate cele patru echipe fiind renumite pentru stilul ofensiv de joc pe care îl au. De la ora 14:30, FURIA Esports se va confruta cu OG, ambele organizații fiind intr-o formă bună, reușind să câștige ultimele 3 meciuri din cele 5 disputate. Deși echipele au un singur meci direct disputat, încheiat cu victoria celor de la OG cu scorul de 2 la 0, meciul de astăzi va fi cu siguranță unul foarte echilibrat.

Al doilea meci, disputat între Team Vitality VS NaVi, începe de la ora 17:30. În cele 8 confruntări pe care echipele le-au avut, gazdele au reușit să obțină 5 victorii, în timp ce oaspeții au plecat învingători de 3 ori. (3-2, 2-1, 1-2, 0-2, 2-0).

În funcție de rezultate și de câștigătorii din partidele disputate astăzi, organizatorii turneului vor anunța si meciurile de mâine. În plus, partidele vor fi transmise pe canalul oficial de YouTube!

Sursa: HLTV

Urmărește Go4Games.ro pe Google News