TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari

Autor: Adrian Popa | 22.11.2021
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari

Mersul la pescuit este o activitate umană extrem de populară și un hobby pentru foarte mulți oameni din întreaga lume.

Un studiu realizat în 2017 în SUA arăta că 16,5% din populația cu vârsta de cel puțin 6 ani mersese cel puțin o dată în anul respectiv la pescuit recreațional. Având în vedere popularitatea acestui hobby, dezvoltatorii de jocuri video au creat foarte multe titluri de pescuit. Multe dintre ele sunt slabe sau mediocre, însă sunt disponibile destule titluri excelente.

Cum nu tot timpul reușim să ajungem pe baltă atunci când ne dorim, ne putem exersa calitățile de pescari în lumi virtuale. Vă prezentăm cinci jocuri de top din această categorie, fără a face un clasament:

Fishing Planet

Platforme: PS4, Xbox One, PC

Mulți gameri cred că acesta este cel mai inovativ și complex joc de pescuit de pe piață. Este, probabil, cea mai apropiată experiență virtuală de pescuitul adevărat.

Unor jucători nu le place, însă, faptul că, la fel ca în lumea reală, uneori trebuie să aștepți mult timp până trage peștele. Jocul folosește un model free-to-play reușit.

Sea Of Thieves

Platforme: Xbox One, Xbox Series X / S, PC

Acesta este un joc video relaxant, cu valuri superbe, ruliu, zgomote făcute de vasul pe care te afli și plaje albe frumoase. În joc sunt și pericole, precum alte ambarcațiuni sau vulcani. Înainte de a-și primi recompensele, jucătorii trebuie să gătească peștele.

Master Bass Angler: Fishing

Platforme: Android, iOS

Pentru cei care preferă gamingul mobil, Master Bass Angler: Fishing este o destinație de top. Jocul este destul de simplu, iar peștii trag imediat după ce arunci momeala în apă. Jucătorii își pot face upgrade la scule și pot pescui în mai multe zone.

Din păcate nu poți juca, în varianta gratuită, Master Bass Angler: Fishing decât o anumită perioadă de timp în fiecare zi, iar jocul include reclame. Aceste neplăceri pot fi eliminate prin plata pentru varianta premium, care costă aproape 10 dolari.

Red Dead Redemption 2 – momente de pescuit incredibile

Platforme: PS4, Xbox One, Google Stadia și Windows

RDR2 nu este un joc despre pescuit, dar pescarii și vânătorii au parte de momente incredibile în această poveste fascinantă. Jucătorii pot prinde multe specii de pești, inclusiv unele rare, cu valoare mare.

În joc, pescuitul este o modalitate de a câștiga bani și de a lua o pauză de la acțiunea principală, care uneori poate fi copleșitoare.

Ice Lakes

Platforme: Android, iOS, PC, MacOS

Pescuitul la copcă este o formă de pescuit mai de nișă, de aceea acest joc nu este pentru oricine. Pentru cei pasionați de așa ceva, Ice Lakes este o alegere excelentă.

Pescarii trebuie să aleagă momeala potrivită și locul potrivit pentru a avea șansa să prindă un pește. Există inclusiv un mod multiplayer.

CITEȘTE ȘI:

Minecraft la 10 ani: 6 dintre cele mai impresionante construcții realizate în joc

Top 10: Cel mai bine vândute jocuri video din toate timpurile

Ce sunt jocurile blockchain și de ce unii cred că reprezintă viitorul gamingului?

Urmărește Go4Games.ro pe Google News