Amnesia: The Bunker își propune să schimbe formula horror a seriei. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 05.12.2022
Amnesia: The Bunker își propune să schimbe formula horror a seriei. Când va fi lansat
Foto: Frictional Games

Frictional Games, studioul din spatele unor titluri precum SOMA sau seria Amnesia, a anunțat Amnesia: The Bunker, un nou capitol al seriei care a rescris regulile jocurilor horror first person.

The Bunker va păstra perspectiva deja clasică, însă va aduce modificări importante formulei cu care seria ne-a obișnuit până acum: acțiunea va avea loc într-un mediu de joc „semi open-world”, un buncăr din perioada Primului Război Mondial, iar jucătorii vor putea, de această dată, să se apere de ororile ce-i amenință cu ajutorul unui revolver. Dacă reușesc să mențină în funcțiune sistemul de iluminare…

Pe lângă arma de foc, soldatul francez Henri Clément, protagonistul din Amnesia: The Bunker, va avea la dispoziție o lanternă zgomotoasă, a cărei alimentare se realizează printr-un sistem cu dinam, dar și resursele pe care le poate găsi în buncăr, alături de un sistem de crafting menit să le pună în valoare. Vor exista elemente generate aleatoriu și multiple posibilități de a progresa, producătorii promițând că nu vor exista două sesiuni de joc identice.

Ce s-a întâmplat cu ceilalți soldați din buncăr? Unde au dispărut ofițerii? Ce creaturi de coșmar bântuie coridoarele buncărului? Doar jucând Amnesia: The Bunker veți afla răspunsurile pentru toate aceste întrebări.

Amnesia: The Bunker va fi lansat în luna martie 2023, jocul urmând să beneficieze de versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 și PC (Steam).

Amnesia The Bunker
Foto: Frictional Games

Sursa: Frictional Games, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News