Amnesia: The Bunker a suferit o nouă amânare. Când a fost reprogramată lansarea

Autor: Cosmin Aionita | 20.04.2023
Amnesia: The Bunker a suferit o nouă amânare. Când a fost reprogramată lansarea
Foto: Frictional Games

Studioul suedez Frictional Games a confirmat o nouă amânare pentru data de lansare a jocului Amnesia: The Bunker. Anunțat inițial pentru luna martie a acestui an, noul joc al seriei Amnesia a fost, mai întâi, amânat până pe 16 mai 2023, producătorii revenind acum încă o dată asupra datei de lansare: The Bunker va fi disponibil cu o săptămână mai târziu, începând de pe 23 mai 2023.

Noua amânare a fost anunțată prin intermediul contului oficial de Twitter al Frictional Games, fiind motivată de necesitatea unei săptămâni suplimentare pentru a finisa jocul și pentru a se asigura că „totul este perfect” înainte de lansare.

Amnesia: The Bunker va păstra perspectiva first person caracteristică seriei, însă va aduce modificări importante formulei cu care jocurile realizate de Frictional Games ne-au obișnuit până acum: acțiunea va avea loc într-un mediu de joc „semi open-world”, un buncăr din perioada Primului Război Mondial, iar jucătorii vor putea, de această dată, să se apere de ororile ce-i amenință cu ajutorul unui revolver. Dacă reușesc să mențină în funcțiune sistemul de iluminare…

Pe lângă arma de foc, soldatul francez Henri Clément, protagonistul din Amnesia: The Bunker, va avea la dispoziție o lanternă zgomotoasă, a cărei alimentare se realizează printr-un sistem cu dinam, dar și resursele pe care le poate găsi în buncăr, alături de un sistem de crafting menit să le pună în valoare. Vor exista elemente generate aleatoriu și multiple posibilități de a progresa, producătorii promițând că nu vor exista două sesiuni de joc identice.

Amnesia: The Bunker va fi lansat pe 23 mai 2023, jocul urmând să beneficieze de versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 și PC (Steam, Epic Games Store și GOG). Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului promit să fie foarte accesibile.

Sursa: Frictional Games Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News