Când se lansează Amnesia: Rebirth

Autor: Cosmin Aionita | 28.09.2020
Când se lansează Amnesia: Rebirth

După o perioadă de așteptare, studioul suedez Frictional Games a dezvăluit când se lansează mult-așteptatul sequel Amnesia: Rebirth. Astfel, continuarea uneia dintre cele mai apreciate serii horror va vedea lumina zilei începând cu 20 octombrie 2020, atât pe PC, cât și pentru consolele PlayStation 4.

Continuare pentru Amnesia: The Dark Descent

Pornit inițial drept un proiect mai mic și transformat ulterior într-o continuare veritabilă pentru hitul horror Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: Rebirth mută acțiunea în decorul sterp al deșertului algerian, în prim plan urmând să se afle un nou personaj: Tasi Trianon. Noua eroină va porni într-o călătorie printr-o lume devastată și plină de disperare, unde va avea ocazia să-și trăiască propriile frici și să testeze limitele rezistenței umane.

Bineînțeles, experiența din Amnesia: Rebirth nu ar fi completă fără o creatură misterioasă, aflată în permanență pe urmele tale, singurul său scop fiind să se hrănească cu frica din inima victimelor sale. Fragmente din trecutul lui Tasi îi vor oferi însă șansa de a supraviețui în fața acestei noi amenințări.

Când se lansează Amnesia Rebirth

Precomenzile sunt disponibile chiar acum

Odată cu dezvăluirea datei de lansare, Frictional Games a oferit și posibilitatea de a plasa precomenzi pentru Amnesia: Rebirth, pe toate platformele pe care jocul va fi disponibil.

Astfel, pentru PlayStation 4, puteți plasa o precomandă pentru Amnesia: Rebirth prin intermediul PlayStation Store, la un preț de 128 lei (redus la 115,20 lei pentru abonații PlayStation Plus).

În cazul ediției pentru PC a jocului Amnesia: Rebirth, beneficiați de mai multe opțiuni prin intermediul cărora puteți plasa o precomandă – Steam, Epic Games Store, GOG –, toate oferind o reducere de 10% față de prețul complet al jocului. Spre exemplu, pe Steam, precomanda pentru Amnesia: Rebirth este disponibil pentru numai 22,49€ (față de 24,99€).

Nu în ultimul rând, dacă folosiți voucher-ul de 10€ pe care Epic Games Store îl oferă pentru atașarea gratuită a jocului Rocket League în contul dvs. de Epic Games, puteți plasa precomanda pentru Amnesia: Rebirth, prin intermediul Epic Games Store, pentru numai 12,49€.

Când se lansează, pe 20 octombrie 2020, Amnesia: Rebirth va fi disponibil pe PC și consolele PlayStation 4.

Sursa: Frictional Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News