Data de lansare a jocului Alan Wake II a fost reprogramată. Cât vom mai avea de așteptat

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2023
Data de lansare a jocului Alan Wake II a fost reprogramată. Cât vom mai avea de așteptat
Foto: Remedy Entertainment

Prin intermediul contului oficial de Twitter, cei de la Remedy Entertainment au anunțat amânarea datei de lansare a jocului Alan Wake II. Din fericire, nu este vorba despre o întârziere severă, Alan Wake II fiind reprogramat pentru 27 octombrie 2023 (față de 17 octombrie, cum fusese anunțat inițial).

Motivul invocat nu are de-a face cu timpul necesar pentru finalizarea și finisarea jocului, ci mai degrabă cu programul foarte încărcat în ceea ce privește lansările de titluri importante din luna octombrie a acestui an. Astfel, pentru a evita concurența unor jocuri precum Assassin’s Creed Mirage, Super Mario Bros. Wonder sau Marvel’s Spider-Man 2, Remedy a luat hotărârea să „împingă” data de lansare a lui Alan Wake II spre finalul lunii octombrie.

Astfel, în materie de jocuri video de mare profil, cam așa ar trebui să arate calendarul de lansări din luna octombrie a acestui an:

  • Assassin’s Creed Mirage – 5 octombrie
  • Forza Motorsport – 10 octombrie
  • Lords of the Fallen – 13 octombrie
  • Marvel’s Spider-Man 2 – 20 octombrie
  • Super Mario Bros. Wonder – 20 octombrie
  • Cities Skylines II – 24 octombrie
  • Alone in the Dark – 25 octombrie
  • Alan Wake II – 27 octombrie

O experiență horror cu doi eroi jucabili

Alan Wake II va beneficia de doi protagoniști, ambii jucabili pe parcursul campaniei sale. Pe de-o parte, îl vom avea pe Alan Wake, un scriitor prizonier într-o lume de coșmar de dincolo de universul nostru, care, în încercarea disperată de a evada, scrie o poveste întunecată, capabilă să afecteze realitatea lumii noastre.

De cealaltă parte o vom întâlni pe Saga Anderson, o agentă FBI cu o reputație de invidiat, capabilă să rezolve cazuri ce par, la prima vedere, imposibile. Anderson va sosi în orășelul Bright Falls pentru a investiga o serie de crime ritualice; aici, eroina va descoperi un manuscris horror, iar scrierile din acele pagini vor începe sa devină realitate.

Cei doi eroi vor fi nevoiți astfel să exploreze două realități diferite, conectate între ele prin metode pe care niciunul nu este capabil să le înțeleagă.

Alan Wake II va fi lansat pe 27 octombrie 2023, în versiuni digitale pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store).

Sursa: Alan Wake Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News