Horror-ul Do Not Open, inspirat din legenda Blair Witch, se lansează în noiembrie

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2022
Horror-ul Do Not Open, inspirat din legenda Blair Witch, se lansează în noiembrie

Publisher-ul Perp Games și studioul Nox Noctis au confirmat că jocul survival horror Do Not Open va fi lansat pe 15 noiembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PC, via Steam. Titlul va beneficia și de o versiune pentru PlayStation 4, planificată pentru prima parte a anului 2023.

De asemenea, producătorii au anunțat că ediția pentru PlayStation VR a jocului a fost anulată, studioul urmând să se concentreze pe o versiune VR îmbunătățită, dezvoltată pentru PlayStation VR2, ce urmează să fie disponibila tot pe parcursul anului viitor.

Blair Witch, de fiecare dată diferit

Do Not Open se dorește a fi o experiență clasică pentru genul survival horror, cu unele elemente inedite însă: personajul controlat are “o singură viață” și, dacă moare, jocul se termina, singura opțiune rămasă fiind reluarea sa de la început. Însă, odată reînceput, veți observa că lucrurile diferă, mediul de joc din Do Not Open fiind generat procedural, obiectele-cheie fiind localizate în cu totul alte încăperi de fiecare dată. Producătorii se laudă cu peste 2 193 360 de combinații posibile pentru puzzle-urile jocului, pentru a oferi de fiecare dată o experiență horror nouă.

Povestea se leagă de legenda Blair Witch: în octombrie 1994, trei studenți la film dispar în pădurile de lângă Burkittsville, Maryland în timp ce filmau un documentar. Un an mai târziu, filmul lor este găsit. Jucătorul se va găsi prizonier în casa lui Elly Kedward (supranumită drept Blair Witch), bântuită de spiritele morților din bătălia de la South Mountain din timpul Războiului Civil American, căutându-și soția și fiica.

Do Not Open va fi lansat pe 15 noiembrie 2022 pentru PlayStation 5 și PC (Steam). Versiuni pentru PlayStation 4 și PlayStation VR2 vor urma în 2023.

Do Not Open

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News