Layers of Fear – dată de lansare, cerințe de sistem și demo disponibil pentru o perioadă limitată

Autor: Cosmin Aionita | 16.05.2023
Layers of Fear – dată de lansare, cerințe de sistem și demo disponibil pentru o perioadă limitată
Foto: Bloober Team

Bloober Team și Anshar Studios au dezvăluit data de lansare pentru noul Layers of Fear: jocul va fi disponibil începând cu 15 iunie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store). Mai mult, o versiune demo a jocului este disponibilă chiar acum, prin intermediul Steam, pentru o perioadă limitată: demo-ul Layers of Fear va putea fi descărcat doar până pe 22 mai 2023.

Layers of Fear
Foto: Bloober Team

Nu în ultimul rând, Bloober Team a dezvăluit și cerințele de sistem pentru noul joc, pe care le puteți consulta în imaginea de mai jos, acestea fiind în concordanță cu ce ne-am fi așteptat de un titlu construit cu ajutorul Unreal Engine 5.

Layers of Fear
Foto: Bloober Team

O reimaginare a primelor două jocuri din serie

Dezvoltat în colaborare cu Anshar Studios, Layers of Fear este un horror psihologic construit pe fundația mai vechiului joc omonim, a expansion-ului Inheritance și a celui de-al doilea titlu din serie. Poveștile au fost însă extinse, iar gameplay-ul îmbunătățit și îmbogățit.

Întreaga nouă experiență horror a fost reconstruită cu ajutorul Unreal Engine 5, jocul urmând să ofere suport pentru Ray Tracing, HDR și rezoluții de până la 4K.

Noul joc Layers of Fear va fi lansat pe 15 iunie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store).

Sursa: Bloober Team

Urmărește Go4Games.ro pe Google News