Primele minute din jocul horror The Medium

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2021
Primele minute din jocul horror The Medium

În ajunul lansării jocului, colegii de la IGN au publicat un clip de prezintă primele 18 minute de gameplay din titlul horror The Medium, ce-și va face apariția mâine, 28 ianuarie 2021, în ediții pentru noile console Xbox Series X și Xbox Series S, precum și pentru PC. Atenție însă, precum în cazurile altor jocuri, primele minute din The Medium pot conține spoilere:

Viziuni dintr-o dimensiune paralelă

Realizat de Bloober Team, The Medium va pune jucătorii în pielea Mariannei, un medium bântuit de tot felul de vedenii, capabilă să interacționeze cu două lumi: cea reală și dimensiunea spiritelor.

Marianne este ghidată de viziunile sale către un hotel abandonat din Cracovia, fiind singura capabilă să rezolve misterul întunecat ascuns de această clădire. Folosindu-și abilitățile paranormale, eroina va descoperi secrete dureroase, va fi nevoită să rezolve puzzle-uri și să supraviețuiască întâlnirilor cu spirite malefice, în timp ce călătorește între cele două dimensiuni paralele.

The Medium este un joc horror ce va fi abordat dintr-o perspectivă third person, coloana sonoră fiind compusă de Arkadiusz Reikowski și Akira Yamaoka (compozitorul responsabil pentru muzica seriei Silent Hill).

The Medium va fi disponibil, începând cu 28 ianuarie 2020, în versiuni pentru consolele Xbox Series X și Xbox Series S, precum și pentru PC (inclusiv pe Steam si GOG). The Medium va fi inclus în abonamentele Xbox Game Pass pentru Xbox și PC. Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News